Liverpool Dri Fit ADV Match voetbalshirt 2022-2023

Koop hier de authentic versie van het Nike Liverpool thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit tenue wordt ook wel het Liverpool Match voetbalshirt genoemd. Het authentieke voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook daadwerkelijk door de spelers van Liverpool wordt gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Het authentic voetbalshirt valt strakker om het lichaam en bevat meerdere technologieën dan het replica shirt. Het nieuwe Liverpool authentic voetbalshirt is namelijk uitgerust met de zogenaamde Nike Dri Fit ADV technologie. Bovendien valt dit authentic voetbalshirt strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het tenue bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het tenue nog lichter maakt. Het voetbalshit stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het Liverpool thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen een eerbetoon aan het 60 jarig bestaan van het clublied: ''You'll Never Walk Alone.'' Het clublied werd in 1963 geïntroduceerd door de supporters van Liverpool FC. Het Liverpool thuisshirt heeft dit seizoen een eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat aan de onderkant een rode band met flitsende strepen. Hierin zijn ook de initialen van het clublied verwerkt: YNWA. Het Liverpool thuisshirt is verder uuitgerust met een design van diagonale strepen en bevat een ronde hals. De rechterborst bevat een witte swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989.  De Liverpool tenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het authentic Liverpool voetbalshirt 2022-2023 te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!