Liverpool Dri Fit ADV Match voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Liverpool thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit tenue wordt ook wel het Liverpool Match voetbalshirt genoemd. Het authentieke voetalshirt is het shirt dat ook daadwerkelijk door de spelers van Liverpool wordt gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Het authentic shirt valt strakker om het lichaam en bevat meerdere technologieën dan het replica shirt. Het nieuwe Liverpool authentic voetbalshirt is namelijk uitgerust met de zogenaamde Nike Dri Fit ADV technologie. Bovendien valt dit authentic shirt strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door een uitspraak van voormalig Liverpool manager Bill Shankly: ''there was a glow, like a fire was burning.''  In 1964 vond hij dat Liverpool in een geheel rood tenue moest gaan spelen en zo geschiedde. Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, fel rode banen over de body van het tenue. Deze banen staan symbool voor bliksemschichten en moeten de tegenstanders van Liverpool angst aanjagen. De ronde hals van het voetbalshirt is ook fel rood en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een fel rode band. De achterkant van de hals bevat een lijn in het rood/wit/groen.  Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989. De Liverpool tenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!