Liverpool voetbalshirt voor kinderen

Koop hier het Liverpool shirt en tenue voor kinderen. Het shirt of tenuetje voor kinderen kan je kopen in de maten 122, 134, 146 en 158 en eventueel ook nog in maat XS, welke gelijk is aan maat 164/176. De afbeelding van het shirt betreft een afbeelding van het nieuwste thuisshirt van Liverpool, maar je kan natuurlijk ook het uitshirt of 3e shirt voor kinderen kopen. 

Het Liverpool thuisshirt is dit seizoen een ode aan voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. Dit shirt is met name gebaseerd op het voetbalshirt van 1982-1983. Dit is het seizoen waarin The Reds kampioen werden, maar ook de League Cup en Charity Shield wonnen. Het shirt bevatte destijds voor het eerst pinstripes en deze dunne, verticale strepen staan ook op het thuisshirt. Het voetbalshirt is verder natuurlijk geheel rood en de strepen lopen van de borst tot de onderkant van het shirt. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals en prijken op de borst de logo's van de club en New Balance. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Western Union. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. De binnenkant van de hals is uitgerust met de handtekening van Bob Paisley en op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989.

De Liverpool tenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!