Liverpool voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 voor kinderen. Het voetbalshirt of tenuetje voor kinderen kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158 en 170. De afbeelding van het Liverpool voetbalshirt betreft een afbeelding van het nieuwste thuisshirt van Liverpool, maar je kan natuurlijk ook het uitshirt of 3e shirt voor kinderen kopen. In deze tenues spelen The Reds de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door een uitspraak van voormalig Liverpool manager Bill Shankly: ''there was a glow, like a fire was burning.''  In 1964 vond hij dat Liverpool in een geheel rood tenue moest gaan spelen en zo geschiedde. Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, fel rode banen over de body van het tenue. Deze banen staan symbool voor bliksemschichten en moeten de tegenstanders van Liverpool angst aanjagen. De ronde hals van het voetbalshirt is ook fel rood en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een fel rode band. De achterkant van de hals bevat een lijn in het rood/wit/groen.  Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en voor verkoeling. 

Klik direct op de buttons om dit Liverpool voetbalshirt te bestellen! Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Salah, van Dijk, Mané, Thiago, Kabak, Jota, Firmino, Alexander Arnold, Keita, Fabinho, Robertson, Oxlade-Chamberlain en andere spelers en andere sterspelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!