Liverpool tenue voor peuters en kleuters

Koop hier het nieuwste Liverpool tenue voor kleuters en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar of 7 jaar. De grotere kindermaten check je op deze pagina!  Het tenuetje bestaat uit een shirt, voetbalbroekje en kousen. In dit nieuwe tenue speelt Liverpool de wedstrijden op Anfield Road gedurende 2021-2022. Dit betreft een afbeelding van het nieuwe thuistenue, maar je kan natuurlijk ook het nieuwste uitshirt of 3e shirt kopen. 

Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door een uitspraak van voormalig Liverpool manager Bill Shankly: ''there was a glow, like a fire was burning.''  In 1964 vond hij dat Liverpool in een geheel rood tenue moest gaan spelen en zo geschiedde. Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, fel rode banen over de body van het tenue. Deze banen staan symbool voor bliksemschichten en moeten de tegenstanders van Liverpool angst aanjagen. De ronde hals van het voetbalshirt is ook fel rood en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een fel rode band. De achterkant van de hals bevat een lijn in het rood/wit/groen.  Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989.Bij dit tenue horen ook een broekje en kousen. Deze zijn ook rood met fel rode details.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en voor verkoeling. 

Wil jij net als Salah, van Dijk, Mané, Thiago, Kabak, Jota, Firmino, Alexander Arnold, Keita, Fabinho, Robertson, Oxlade-Chamberlain en andere spelers in het nieuwe tenue schitteren? Klik dan op de buttons om het tenue exclusief te kopen voor peuters of kleuters. Hier kan je je tenuetje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!