Liverpool tenue voor peuters en kleuters

Koop hier het nieuwste Liverpool tenue voor kleuters en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar of 7 jaar. De grotere kindermaten check je op deze pagina!  Het tenuetje bestaat uit een shirt, voetbalbroekje en kousen. In dit nieuwe tenue speelt Liverpool de wedstrijden op Anfield Road gedurende 2021-2022. Dit betreft een afbeelding van het nieuwe thuistenue, maar je kan natuurlijk ook het nieuwste uitshirt of 3e shirt kopen. 

Het Liverpool thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen een eerbetoon aan het 60 jarig bestaan van het clublied: ''You'll Never Walk Alone.'' Het clublied werd in 1963 geïntroduceerd door de supporters van Liverpool FC. Het Liverpool thuisshirt heeft dit seizoen een eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat aan de onderkant een rode band met flitsende strepen. Hierin zijn ook de initialen van het clublied verwerkt: YNWA. Het Liverpool thuisshirt is verder uuitgerust met een design van diagonale strepen en bevat een ronde hals. De rechterborst bevat een witte swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. Bij dit tenue horen ook een broekje en kousen. Deze zijn ook rood met fel rode details.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en voor verkoeling. 

Wil jij net als de spelers van Liverpool in het nieuwe tenue schitteren? Klik dan op de buttons om het tenue exclusief te kopen voor peuters of kleuters. Hier kan je je tenuetje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!