Liverpool tenue voor peuters en kleuters

Merk: New Balance
SKU: IY930009

Koop hier het nieuwste Liverpool tenue voor kleuters en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar of 7 jaar. De grotere kindermaten check je op deze pagina!  Het tenuetje bestaat uit een shirt, voetbalbroekje en kousen. In dit nieuwe tenue speelt Liverpool de wedstrijden op Anfield Road gedurende 2019-2020. Dit betreft een afbeelding van het nieuwe thuistenue, maar je kan natuurlijk ook het nieuwste uitshirt of 3e shirt kopen. 

Het Liverpool tenue voor peuters is dit seizoen een ode aan voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. Dit shirt is met name gebaseerd op het voetbalshirt van 1982-1983. Dit is het seizoen waarin The Reds kampioen werden, maar ook de League Cup en Charity Shield wonnen. Het shirt bevatte destijds voor het eerst pinstripes en deze dunne, verticale strepen staan ook op het thuisshirt. Het voetbalshirt is verder natuurlijk geheel rood en de strepen lopen van de borst tot de onderkant van het shirt. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals en prijken op de borst de logo's van de club en New Balance. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Western Union. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. De binnenkant van de hals is uitgerust met de handtekening van Bob Paisley en op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989. Bij dit tenue horen ook een broekje en kousen. Deze zijn ook rood met witte accenten. 

Wil jij net als Mané, Wijnaldum, Van Dijk, Firmino, Salah of Lallana in het nieuwe shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het tenue exclusief te kopen voor peuters of kleuters. Hier kan je je tenuetje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!