Liverpool tenue voor baby's

Merk: Nike
SKU: DJ7915-609
Waardering:
Aantal stemmen: 1

Koop hier het nieuwste Liverpool (thuis)tenuetje voor baby's. Hier koop je het nieuwste Liverpool tenue in verschillende babymaten. Het babytenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en kousen en kan je kopen voor baby's van 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden (een jaar en 12 tot achttien maanden (1 tot anderhalf jaar). Het tenue op de afbeelding betreft het nieuwste thuisshirt, maar je kan natuurlijk ook het uittenue en 3e tenue kopen. In dit tenue speelt Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende 2022-2023 op Anfield Road.

Het Liverpool thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen een eerbetoon aan het 60 jarig bestaan van het clublied: ''You'll Never Walk Alone.'' Het clublied werd in 1963 geïntroduceerd door de supporters van Liverpool FC. Het Liverpool thuisshirt heeft dit seizoen een eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat aan de onderkant een rode band met flitsende strepen. Hierin zijn ook de initialen van het clublied verwerkt: YNWA. Het Liverpool thuisshirt is verder uuitgerust met een design van diagonale strepen en bevat een ronde hals. De rechterborst bevat een witte swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. De hals is verder uitgerust met drukknoopjes, zodat je dit makkelijk aan en uit kunt doen over het hoofdje. Bij dit tenue horen ook een broekje en kousen. 

Klik op de buttons om dit Liverpool tenue exclusief te kopen! Hier kan je het babytenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!