Bestel hier direct en snel het officiële Liverpool tech pack joggingpak 2020-2021 voor volwassenen. Dit tech fleece pak wordt dor de spelers van Liverpool FC met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van de Engelse topclub in 2020-2021. Dit is een perfect om in te chillen en de club mee aan te moedigen. Dit joggingpak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het pak bestaat uit een tech fleece vest en joggingsbroek. 

Het Liverpool Nike tech fleece vest is een combinatie van zwart en grijs. De bovenkant van het vest is grijs en de onderkant is zwart. Beide kleuren worden gescheiden door een v-baan. Deze zogenaamde 26 graden chevron is geïnspireerd door de v-baan op de Nike windrunners. Verder is deze Liverpool tech fleece hoodie uitgerust met een doorlopende, zwarte rits en een hoge capuchon. Aan de zijkanten bevinden zich twee zakken. Rondom de zakken bevindt zich nog een speciaal detail. Hier prijkt de code: 10.21.19.20 – 04.15 – 09.20. Dit staat voor de leus van Nike: JUST DO IT. Het jack is gemaakt van een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Deze stof zorgt ervoor dat het vest perfect valt en bovendien je warm houdt tijdens de koude herfst- en winterdagen. Bovendien is het een super zachte stof. De rits kan twee kanten op bewogen worden. Op de borst van het vest prijken de logo's van de club en Nike.

De Liverpool tech pack joggingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. De joggingsbroek is geheel zwart en bevat ook twee zakken. Bovendien is de broek uitgerust met de logo's van de club en Nike. De broek heeft een tapered fit. dit houdt in dat deze vooral strak valt rondom de kuiten en enkels. Met de tailleband aan de bovenkant van de broek kun je de fit van de broek aanpassen. Klik direct op de buttons om dit Liverpool tech fleece joggingspak te bestellen voor volwassenen! 

Koop deze producten