SKU: NS-Anfield

Ontdek de magie van Anfield in het hart van Liverpool met onze Liverpool Anfield Road 3D Puzzel, een meesterwerk dat de essentie van het legendarische stadion vastlegt. Deze verbluffende replica is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en opwinding van Liverpool FC, met elk detail nauwkeurig gereproduceerd voor een ongeëvenaarde ervaring.

De puzzelstukjes zijn vakkundig vervaardigd uit foamboard, wat zorgt voor duurzaamheid en een lichtgewicht constructie. Met 142 zorgvuldig ontworpen stukjes krijg je de kans om Anfield tot leven te wekken in de palm van je hand. Het formaat van de 3D-stadionpuzzel meet ongeveer 35 cm x 30 cm x 10 cm, waardoor je een opvallend en indrukwekkend stuk krijgt dat perfect past in elke fanzone of als pronkstuk in je kamer.

Het montageproces is een plezier op zich, zonder de noodzaak van lijm of gereedschap. Met eenvoudige en gedetailleerde montage-instructies wordt het samenstellen van het stadion een boeiend project voor jong en oud. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, biedt deze puzzel een educatieve en leuke ervaring, waarbij ze niet alleen hun favoriete stadion bouwen, maar ook meer te weten komen over de architectuur en geschiedenis ervan.

Haal het iconische Anfield naar huis en beleef de opwinding van Liverpool FC telkens wanneer je naar deze meesterlijke 3D Puzzel kijkt. Perfect voor fans, jong en oud, die hun liefde voor de club willen vieren met een prachtige en tastbare weergave van Anfield.

  • Replica van het Anfield Stadion van Liverpool met de nauwkeurige weergave van elk detail.
  • 142 puzzelstukjes
  • Onderdelen gemaakt van foamboard.
  • Formaat Liverpool 3D stadion puzzel (ongeveer 35 cm. X 30 cm. X 10 cm.)
  • Afgewerkt met precisie voor een perfecte pasvorm van alle onderdelen zonder lijm of gereedschap.
  • Eenvoudige en gedetailleerde montage instructies.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
  • Alle producten zijn officieel en hebben exploitatievergunningen afgegeven door de betrokken clubs.

Koop deze producten