Liverpool keepersshirt 2019-2020 - Zwart

Koop hier het nieuwste Liverpool keepersshirt of tenue voor kinderen of volwassenen. Dit is het keepersshirt waarin Mignolet en Becker de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden voor Liverpool spelen gedurende 2019-2020. Dit keepersshirt kun je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Het Liverpool keepersshirt is dit seizoen een ode aan voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. Het keepersshirt is zwart met gouden details. Deze gouden details komen terug in alle logo's op het tenue en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals en prijken op de borst de logo's van de club en New Balance in het goud. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Western Union. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een goud blok. De binnenkant van de hals is uitgerust met de handtekening van Bob Paisley en op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989.

De Liverpool keepertenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool keeperstenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!