Liverpool dames uitshirt 2019-2020

Bestel hier direct en snel het Liverpool voetbalshirt van 2019-2020 voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm/fit voor vrouwen en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL.  In dit voetbalshirt speelt Liverpool FC de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Dit shirt kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. 

Het Liverpool uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat flitsende strepen en vlakken over het tenue. Deze zijn een combinatie van zilver en wit. Uiteraard bevat het uitshirt ook dit seizoen rode details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten een flitsend design en dat is natuurlijk een verwijzing naar het logo van New Balance. Het uitshirt is dit jaar ook een ode aan voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. De binnenkant van de v-hals is uitgerust met de handtekening van Bob Pailsey. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn navy blauw. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Deze logo's zijn ook weer navy blauw. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

De Liverpool tenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!