Merk: SKU: DJ7646-377

Koop hier het authentic Nike Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het tenue dat de spelers van Liverpool ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken zijn er in dit tenue extra ventilatiezones aangebracht. Dit tenue is ook lichter dan de replica tenues en valt meer getailleerd.  Dit Liverpool voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL! In dit tenue speelt Liverpool FC de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en in Europa tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de dansscene van de jaren '90! De stad speelde namelijk een pioniersrol in de dansscene van deze periode. Het voetbalshirt van Liverpool is groen en bevat een all-over print van duizelingwekkende golven in het groen. Verder bevat het voetbalshirt rode accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat een swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. De Liverpool tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen zodat je droog en comfortabel blijft. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Groen/Rood
  • Stijl: DJ7646-377

Klik direct op de buttons om het Liverpool Dri FIT ADV 3e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

 

Koop deze producten