15 maart 2017

FFF en Nike lanceren ook speciale BLACKOUT Frankrijk polo voor 2017-2018

Normaliter geven we weinig aandacht aan de polo's spelers van club of nationale elftallen dragen ter voorbereiding op de wedstrijden. Vandaag doen we dat voor één keer wel, omdat we fan zijn van de nieuwe BLACKOUT collectie van het nationale elftal van Frankrijk, welke vandaag door Nike is gelanceerd. Onderdeel van deze lijn is het zogenaamde Frankrijk modern authentic grand slam polo. Dit is de polo die de spelers dragen in de voorbereiding op de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2017 en een deel van 2018. In deze polo zullen sterren als Pogba, Griezmann en Payet ook te zien zijn, wanneer de pers te woord wordt gestaan. Genoeg daarover. Check hieronder de details van de polo uit de BLACKOUT lijn van Nike.

De polo is evenals het nieuwe Frankrijk 3e shirt uit deze BLACKOUT lijn geheel zwart en is in plaats van een klassieke polo kraag uitgerust met een fashionable henley collar. Deze kraag bevat twee knoopjes. Op de rechter borst van de polo prijkt de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de Franse voetbalbond FFF. Dit logo is licht blauw, waardoor het er echt uitspringt! Boven het logo van de voetbalbond staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK in eigen land. Het materiaal van deze polo is 95% en 5% spandex. Het spandex materiaal zorgt ervoor dat de polo nauw om het lichaam valt en ook nog eens heerlijk zit. In deze nieuwe polo zullen we de Franse goudhaantjes waarschijnlijk ook zien in de aanloop naar de WK kwalificatiewedstrijden tegen Oranje op 31 augustus 2017. Deze polo zal tot volgend jaar rond deze tijd door Les Bleus worden gedragen. Medio maart 2018 wordt de collectie voor het WK van 2018 door Nike en de FFF gelanceerd.

Deze nieuwe FFF polo kan je vanaf per direct en alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shop. De polo heeft een prijs van € 49,95! Wil je andere producten van Frankrijk kopen? Check dan vooral het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Frankrijk polo in deze officiële SHOP!

of check retro polo's van de FFF in deze online winkel!