15 maart 2017

Frankrijk 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Frankrijk 3e shirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Franse voetbalbond en kledingsponsor Nike. Dit shirt wordt door ''Les Bleus'' gedragen tijdens de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende dit jaar. Frankrijk staat momenteel aan kop in een poule met het Nederlands Elftal, Zweden, Bulgarije, Luxemburg en Wit Rusland. Het heeft er dus veel van weg dat het nationale elftal van Frankrijk zich in het nieuwe shirt zal gaan plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Check hieronder alles over het nieuwe shirt dat Les Bleus voor het eerst zullen dragen in de wedstrijden tegen Luxemburg op 25 maart 2017.

Zwart Frankrijk 3e shirt en tenue 2017

Frankrijk goes BLACK. In samenwerking met Nike heeft de Franse voetbalbond een geheel zwarte lijn gelanceerd voor 2017-2018. Het nieuwe 3e shirt van Les voor 2017-2018 is dan ook geheel zwart en is verder gebaseerd op het VAPOR KIT template van het Amerikaanse sportmerk. Dit betekent dat het shirt een v-hals bevat met aan de achterkant een strip. Ook de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van Frankrijk zijn uitgerust met een strip. Deze strip heeft een speciale functie. Deze zet namelijk uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. De linker borst bevat het logo van de Franse voetbalbond FFF (Fédération française de football). Dit logo is geheel licht blauw. Boven het logo van de Franse voetbalbond prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1998 in eigen land. De swoosh van Nike op de rechter borst is wit. Nike is sinds 2011 kledingsponsor en dit is de eerste keer sinds het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is dat Frankrijk en Nike een zwart voetbalshirt lanceren. Het nieuwe tenue van Les Bleus wordt gecompleteerd door een zwart broekjes, waarop de logo's van Nike en de FFF respectievelijk in het wit en licht blauw staan. De kousen zijn ook geheel zwart.

Zoals alle tenues van Nike zijn de Frankrijk tenues door Nike ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic versie van de shirts is uitgerust met de AeroSwift technologie. Check meer over deze technologie hieronder. Deze nieuwe tenues zullen vanaf nu gedragen worden door sterren als Pogba, Ribery, Benzema, Griezmann, Payet, Giroud, Evra en andere sterren. 

Frankrijk voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe. zwarte Frankrijk 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu in de onderstaande shops voor KIDS en volwassenen, evenals andere Frankrijk shirts en tenues. Het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 69,95 en voor volwassenen een prijs van € 79,95! In deze shops kan je het Frankrijk shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of met de bedrukking van één van de sterspelers van Les Bleus! Of check het overzicht met beschikbare producten van het Franse nationale elftal hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Frankrijk shirt in deze officiële SHOP!

of in deze online winkel (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking)

Technische informatie Frankrijk authentic Aeroswift voetbalshirt

De Franse voetbalbond en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.