15 maart 2017

Frankrijk ''BLACKOUT'' N98 trainingsjack 2017-2018

Frankrijk goes BLACK! Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe 3e shirt van Les Bleus heeft Nike ook een geheel nieuwe trainingslijn gelanceerd, welke het nationale elftal van Frankrijk komend jaar zal dragen. Onderdeel van deze nieuwe lijn is ook een N98 trainingsjack. Dit betreft het jack waarin de spelers het veld betreden en waarin de spelers te zien zijn wanneer het Franse volkslied wordt afgespeeld voorafgaande aan de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Frankrijk zal dit jack onder andere dragen in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Oranje op 31 augustus 2017. Check hieronder de details van het nieuwe jack, geheel in het thema BLACK!

Het nieuwe Frankrijk N98 trainingsjack uit de BLACK lijn van Nike is dus geheel zwart en bevat zilveren details. (door Nike ‘’metallic zilver’’ genoemd). De zijkanten van het nieuwe jack zijn uitgerust met twee zakken en verder staan het logo van de Franse voetbalbond en Nike op de borst. Het logo van de voetbalbond is licht blauw en staat op de linker borst. Boven het logo van de FFF prijkt een ster, welke natuurlijk verwijst naar het gewonnen WK van 1998. De andere borst bevat in het wit de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de vertegenwoordigende elftallen van Frankrijk. De mouwen van het nieuwe Frankrijk trainingsjack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Voordelig is dat, hoewel de mouwen strak vallen, je geen bewegingsvrijheid verliest. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en in dit trainingsjack zullen vanaf nu spelers als Payet, Griezmann, Pogba, Benzema en Giroud te zien zijn.

De N98 trainingsjacks zijn de jacks die alle nationale elftallen waarvan Nike kledingsponsor is dragen tijdens het volkslied en het betreden van het veld. Deze jacks zijn gebaseerd op de trainingsjacks die het nationale elftal van Brazilie droeg tijdens het WK van 1998 in Frankrijk. Hoewel het trainingsjacks zijn, hebben ze een fashionable stijl en zijn ze zowel perfect om in te trainen als om casual te dragen. Vergeet ook niet het nieuwe Frankrijk 3e shirt voor 2017-2018 te checken.

Frankrijk trainingsjack 2017-2018 kopen

Het nieuwe, zwarte Frankrijk N98 trainingsjack voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De prijs van het N98 jack voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 64,95. Wil je andere producten van Frankrijk kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Frankrijk trainingsjack in deze officiële SHOP!