Zuid Korea draagt opvallend warming-up shirt tijdens WK 2018

Zuid Korea verloor haar eerste wedstrijd tijdens het WK van 2018 in Rusland van Zweden met 1-0, waardoor het lastig gaat worden om de achtste finales van het wereldkampioenschap te bereiken. De spelers van het Aziatische land waren tijdens het warmlopen voor het eerst te zien in het nieuwe warming-up shirt van Nike. Dit shirt wordt door het land ook gedragen tijdens het inlopen ter voorbereiding op de wedstrijden tegen Duitsland en Mexico. Bovendien wordt het nieuwe pre match top ook gedragen in de andere wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder alles over het opvallende warming-up shirt van het keurkorps van trainer Shin Tae Yong.

Het nieuwe Zuid Korea warming-up shirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print over het shirt. Deze print bestaat uit fel gele strepen in de vorm van bliksemschichten. Deze banen lopen diagonaal over het pre match top van Zuid Korea en bevatten ook weer dunne streepjes. Daarnaast bevat het warming-up shirt diagonale strepen in het fel geel. Het warming-up shirt is daarnaast uitgerust met een ronde hals en over de schouders loopt een zwarte strop. De achterkant van het shirt bevat ook de all-over print. Op voorgaande warming-up shirts van Nike stond de naam van het land altijd op de achterkant van het shirt. Dat is dit jaar niet het geval. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1996 de tenues van de Aziaten. De andere borst is uitgerust met het logo van de Zuid Koreaanse voetbalbond, de Korean Football Association. Het warming-up tenue van het Zuid Koreaanse elftal wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit warming-up shirt bevat aan de zijkanten een fel gele strip en op de shorts staan ook weer de emblemen van Nike en de bond.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe warming-up shirt van Zuid Korea. Check ook het Zuid Korea thuisshirt of uitshirt!

Het nieuwe Zuid Korea warming-up shirt voor 2018-2019 is helaas nergens te koop. Wil je andere items van het nationale elftal bestellen? Check dan ook de onderstaande shops! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Zuid Korea shirt altijd in deze winkel

(inclusief bedrukking en goedkope shirts)

of de officiële NIKE SHOP!