Zuid Korea vrouwen voetbalshirts WK 2023

De Zuid Koreaanse voetbalbond en Nike hebben de nieuwe Zuid-Korea WK 2023 vrouwen voetbalshirts officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Zuid-Koreaans vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal speelt het Zuid Koreaans vrouwenteam in poule H tegen Duitsland, Marokko en Colombia. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de Zuid-Korea vrouwen voetbalshirts. Sinds 1996 heeft de voetbalbond een samenwerkingsverband met het Amerikaanse sportmerk. De Zuid Korea vrouwen voetbalshirts betreffen custom made voetbalshirts en zijn dus niet hetzelfde als de Zuid-Korea voetbalshirts 2022-2023.

Zuid Korea vrouwen thuisshirt 2023-2024

De Nike Zuid Korea vrouwen voetbalshirts 2023-2024 zijn geïnspireerd door de jeugdcultuur en de iconische modestijl van het land, die wereldwijd bekend is. Het Zuid Korea vrouwen thuisshirt 2023-2024 combineert de traditionele kleur (rood) met roze tinten. De ronde hals bevat aan de zijkanten roze driehoeken en ook de band aan de onderkant van de mouwen en de panels op de zijkanten van het voetbalshirt zijn roze. Deze funky panels op de zijkanten van het voetbalshirt creëren een look die de jeugdige geest van het nationale team en het land symboliseren. De rechterborst is uitgerust met het logo van Nike en de linkerborst bevat de badge van de voetbalbond. Het Zuid-Korea dames thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten roze panels. De kousen zijn ook roze en bevatten de naam van het land (KOREA) en een witte swoosh.

Zuid Korea vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Zuid Korea vrouwen uitshirt 2023-2024 is volledig wit en bevat op de zijkanten panels in de andere kleuren van de nationale vlag. De gespleten panels verwijzen naar de traditionele ideeën over balans en tegenstellingen en zijn ook geïnspireerd door de Koreaanse mode scene. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en alle logo's. De logo's van Nike en de Zuid Koreaanse voetbalbond, de Korea Football Association (KFA), staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende accenten.

Technologieën

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van het Zuid Koreaanse vrouwenvoetbalelftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, welke afkomstig zijn van plastic waterflessen. Alle details op het tenue, zoals de swoosh en het logo van de voetbalbond, zijn gemaakt van het Nike Grind materiaal. Dit betreft een speciaal duurzaamheidsprogramma van Nike, waarbij productieschroot en afgedankte schoenen getransformeerd zijn in gerecyclede Nike-Grind materialen. De voetbalbroekjes bevatten ook een nieuwe technologie. De Nike Leak Protection technologie is speciaal ontworpen voor de menstruatie periode van de voetbalsters. De voetbalbroekjes bevatten namelijk een tweelaags kruis en een voering, die bloed absorbeert, afvoert en vasthoudt. Deze laag fungeert als een anti-lekkage barrière. 

De Zuid Korea dames voetbalshirt bestellen

De Nike Zuid Korea WK 2023 vrouwen voetbalshirts kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) hebben de voetbalshirts een prijs van € 89,95. In deze winkels vind je ook de nieuwste trainingskleding van het Zuid Koreaans vrouwenvoetbalelftal. Directe levering! 

Bestel de Zuid-Korea voetbalshirts altijd in deze Zuid-Korea fanshop (inclusief officiële bedrukking)

Zuid Korea vrouwen voetbalshirts 2023-2024

Zuid Korea vrouwen voetbalshirts 2023-2024