Zuid Korea warming-up shirt 2020-2021

Na het vette Zuid Korea thuisshirt en uitshirt hebben de Zuid Koreaanse voetbalbond en Nike ook een dik warming-up shirt uitgebracht. Dit betreft het warming-up shirt dat door de ''Aziatische Tijgers'' gedragen wordt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2020-2021. Dit betreffen de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en de Nations League wedstrijden gedurende de periode 2020-2021.

Zuid Korea trainingsshirt geïnspireerd door Aziatische tijger

Het nieuwe Zuid Korea warming-up trainingsshirt (door Nike pré match top genoemd) heeft dit jaar een kleurig design. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door de zwart/roze en zilver/witte golven over het tenue. Dit design is geïnspireerd door de vacht van een tijger en dit verwijst natuurlijk naar het logo van de voetbalbond en de bijnaam van het Zuid Koreaanse voetbalelftal. Deze print bevindt zich zowel over de voorkant als de achterkant van het inloopshirt. Ook de mouwen hebben dus deze print. Het tenue bevat daarnaast een ronde hals in het wit. De rechterborst is voorzien van een zwarte swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 1996 de tenues en trainingskleding van de Zuid Koreanen. Beide partijen hebben een langdurig contract. De andere borst is voorzien van het gemoderniseerde logo van de Zuid Koreaanse voetbalbond. Dit nieuwe logo werd begin dit jaar gepresenteerd door de voetbalbond, de KFA (Korean Football Association/ Daehan Chukgu Hyeophoe). Op de achterkant van het trainingsshirt is verder de naam van het land in het Zuid Koreaans verwerkt. Het trainingsshirt bevat verder nog een kenmerk van het nieuwe Strike template van Nike. De mouwen bevatten namelijk een diagonale band. Uiteraard is dit nieuwe shirt door Nike uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie, zodat het een perfect shirt is om in te trainen, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Zuid Korea warming-up shirt van Nike. De nieuwe collectie bevat ook nog een nieuw trainingspak en een aantal vette t-shirts en hoodies!

Zuid Korea pré match top 2020-2021 bestellen

Het Zuid Korea Nike warming-up shirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 59,95. Check ook nog meer andere Zuid Korea producten in deze winkel!

Bestel je Zuid Korea warming-up shirt direct in de officiële NIKE SHOP!

 

Zuid Korea warming-up shirt 2020-2021