Ulsan Hyundai voetbalshirts 2021

De Zuid Koreaanse voetbalclub Ulsan Hyundai heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel de nieuwe Ulsan Hyundai voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de Zuid Koreaanse K-League en bekerwedstrijden in 2021. Ulsan Hyundai neemt als winnaar van de Aziatische Champions League ook deel aan het wereldkampioenschap voor clubteams, dat deze week plaats vindt in Qatar.

Ulsan Hyundai thuisshirt 2021

Het Ulsan Hyundai thuisshirt 2021 wordt dit jaar gekenmerkt door de blauwe en navy blauwe banen. Deze verticale banen worden geflankeerd door dunnere gele banen. De gele accenten komen ook terug in de kraag. Het logo van Hummel prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van de club. Boven deze badge staan twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de AFC Champions League in 2012 en 2020. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Hyundai. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten.

Ulsan Hyundai uitshirt 2021

Het Ulsan Hyundai uitshirt 2021 is geheel wit en wordt gekenmerkt door een print verticale banen. In het zilver. Deze banen hebben wat weg van kettingen. Verder heeft dit voetbalshirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. De ronde hals en kraag zijn wit/blauw en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo’s op het tenue. De chevrons van Hummel staan op de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen. Het keepersshirt van Ulsan Hyundai is geel met een all-over print en blauwe details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ulsan Hyundai voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Júnior Negrão, Park Joo-Ho, Bulthuis, Johnsen, Hinterseer en nog meer spelers.

Deze nieuwe voetbalshirts kun je alleen in de officiële webshop van de Zuid Koreaanse club bestellen. Ben je op zoek naar andere nieuwe voetbalshirts? Check het dan in 

Ulsan Hyundai thuisshirt 2021

Ulsan Hyundai uitshirt 2021