19 mei 2020

Zuid Korea trainingsshirt 2020-2021

De Zuid Koreaanse voetbalbond en Nike hebben vandaag ook het nieuwe trainingsshirt van het Zuid Koreaanse voetbalelftal gelanceerd. Dit trainingsshirt wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK-kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-2022. De lancering van het nieuwe Zuid Korea trainingstenue volgt een maand na de bekendmaking van het Zuid Korea trainingspak. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor de aankleding van het nationale team. Deze functie heeft het sportmerk sinds 1996.

Zwart Zuid Korea training shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Zuid Korea trainingsshirt 2020-2021 heeft alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Voordat we dat template bespreken, besteden we eerst aandacht aan de kleuren van het shirt. De body van het Zuid Korea trainingsshirt is geheel zwart en de mouwen zijn roze. Daar komen we direct bij het eerste kenmerk van het Strike template. De mouwen zijn namelijk uitgerust met een all-over print van golven en lijnen, welke wat weg hebben van de structuur van DNA. Een ander kenmerk van het Strike template is de diagonale band over de mouwen van het trainingsshirt. Ook deze band is roze. Daarnaast is het trainingstenue uitgerust met een ronde hals. Een ander opvallend kenmerk van het trainingsshirt zijn de logo's van Nike en de Zuid Koreaanse voetbalbond. Deze zijn namelijk monochroom. Dit betekent dat deze logo's dezelfde kleur hebben als het shirt, zwart dus. Hierdoor zijn de logo's bijna niet zichtbaar. Nike heeft de Zuid Korea trainingsshirts bovendien uitgerust met een print op de achterkant. De bovenkant van de achterkant bevat het yin-yang/taeguk teken uit de vlag van het land en daaronder staan de naam van het land en de swoosh van Nike.

Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een geheel zwart trainingsbroekje met dezelfde all-over print als op de mouwen van het shirt. Daarnaast bevatten de broekjes ook een diagonale band en prijken natuurlijk de logo's van de voetbalbond en Nike op de shorts. De trainingstenues zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Door deze technologie is het tenue perfect om in te sporten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingstenue en check bovendien het warming-up shirt van Zuid Korea.

Zuid Korea trainingsshirt bestellen

Het Zuid Korea trainingsshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is vooralsnog alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsshirt is € 44,95. Check ook andere Zuid Korea trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Zuid Korea trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP!

Zuid Korea trainingsshirt 2020-2021

Zuid Korea trainingstenue 2020-2021