Zuid-Korea trainingspak 2020-2021

Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft Nike dit jaar een Zuid Korea trainingspak gelanceerd, dat je ook online kunt bestellen. Dit betreft het nieuwe trainingspak voor de periode 2020-2021. Dit pak wordt door het nationale voetbalelftal van Zuid Korea gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 kwalificatie- en oefenwedstrijden. Het trainingspak van het Zuid Koreaanse voetbalelftal bestaat dit jaar uit een training top of trainingsjack en een trainingsbroek. 

Zuid Korea trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het Zuid Korea Nike trainingspak voor 2020-2021 heeft dit seizoen een super modieuze look! Dit komt met name door de kleuren(combinatie) die Nike gebruikt heeft voor het pak en het nieuwe template. Ieder jaar verandert het Amerikaanse sportmerk het template voor haar trainingspak. De training sweater van het Zuid Koreaanse elftal is komende jaargang geheel zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van lussen over de mouwen. Deze print heeft wat weg van een vingerafdruk. Een ander kenmerk van het nieuwe template van Nike is de diagonale band ter hoogte van het midden van de mouwen. De rechtermouw bevat een lichtblauwe band en de andere mouw een roze band. Of deze geboortekleuren symbool staan voor de geboorte van het nieuwe logo van de voetbalbond is de vraag. De Zuid Koreaanse voetbalbond lanceert komend jaar namelijk een nieuw embleem. Dit embleem wordt gekenmerkt door de kop van een tijger met daaromheen een verticaal vlak met een blauwe, witte en rode uitlijning. Hiermee heeft het logo een modernere look gekregen dan het vorige logo. Het nieuwe logo van de KFA (Korean Football Association) prijkt in het zwart/zilver (monochroom) op de linkerborst en de andere borst bevat de swoosh van Nike in het zilver. De nieuwe Zuid Korea trainingstrui heeft verder de gebruikelijke functionele details. De sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de trainingstrui is wat langer.

De trainingsbroek van Zuid-Korea heeft ook de kenmerken van het nieuwe template van Nike. De Zuid Korea trainingsbroek is zwart en bevat ook de ''DNA'' achtige print. Ook de diagonale, roze en lichtblauwe band zijn op de Zuid Korea trainingsbroek verwerkt. Hierin is tevens de naam van het land verwerkt. Het logo van de bond en Nike staan ook in het zilver op de broek. Bovendien bevat de trainingsbroek van het Zuid Koreaanse voetbalelftal dezelfde dunne lijnen als op de mouwen van de training tops. De Zuid Korea trainingsbroek bevat verder een tailleband aan de bovenkant en is aan de onderkant van de pijpen uitgerust met enkelritsen. Daarnaast heeft de broek twee zakken en wordt het gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Uiteraard zijn deze nieuwe Nike pakken voorzien van de Nike Dri Fit technologie, waardoor het ideaal is om in dit pak te trainen, maar ook om je vrije tijd te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het Zuid Korea trainingspak voor 2020-2021 er uit ziet en waar we vanaf nu spelers als Son, Hee-Chan, Lee Seung-Woo, Kim Young-Gwon en nog meer sterren in zien. Check ook het Zuid Korea thuisshirt en warming-up shirt. 

Zuid Korea trainingspak bestellen

Het Zuid Korea trainingspak van Nike kun je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De trainingstrui en trainingsbroek hebben allebei een prijs van € 64,95. Check in deze winkel ook nog meer items uit de officiële Zuid Korea Nike collectie! 

Bestel je Zuid Korea trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

 Zuid Korea trainingsjack 2020-2021

Zuid Korea trainingsbroek 2020-2021