22 maart 2018

Zuid Korea thuisshirt 2018-2019

De Zuid-Koreaanse voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe WK shirt gelanceerd. In dit shirt reizen de Koreanen af naar Rusland. Na een spannende strijd is Zuid-Korea één van de 5 landen uit Azië/Oceanië die zich geplaatst heeft voor het WK voetbal. Zuid Korea zit tijdens het WK in de poule met één van de topfavorieten voor de eindzege, namelijk de regerend wereldkampioen Duitsland. Ook Mexico en Zweden zijn de opponenten van het Aziatische land. Het land heeft een erg jonge en talentvolle selectie, misschien is het wel de talentvolste generatie in de geschiedenis van het land. Hierdoor zijn de verwachtingen van de gehele natie hooggespannen. Misschien is het zelfs mogelijk om de prestaties van het WK in 2002 te evenaren! De nieuwe collectie van het nationale team is gebaseerd op de ‘fresh-thinking,’ moderne houding van de Koreanen. Ben jij benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van Zuid Korea? Check de details hieronder!

Zuid Korea thuis shirt en tenue 2018-2019.

Het nieuwe thuisshirt van Zuid Korea voor het WK 2018 in Rusland heeft een standaard design. De kleur van het shirt is rood. Het shirt heeft een V-hals. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. Het bekende swoosh teken is wit van kleur. Al sinds 1996 is Nike de kledingsponsor van Zuid Korea. In deze periode heeft het land al de nodige successen geboekt. Onder bondscoach Guus Hiddink haalde het land in 2002 de halve finale van het WK in eigen land. Dit was een enorm succes voor de Aziatische Tijgers zoals de bijnaam van het land luidt. Het nummer van de spelers is te vinden onder het logo van Nike. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Koreaanse voetbalbond te vinden. Het logo is in het zwart wit op het shirt te zien. Het Aziatische land speelt natuurlijk niet alleen tijdens het WK in dit shirt. Een ander belangrijk toernooi voor Zuid Korea is het Aziatische kampioenschap. Op dit toernooi is Zuid Korea altijd één van de favorieten voor de eindzege. Het toernooi werd al tweemaal door de Koreanen gewonnen. In totaal heeft het land zelfs 6 keer in de finale gestaan van het eindtoernooi. De bekendste speler van de selectie op dit moment is natuurlijk Heung-Min Son. De bekende vleugelspeler van Tottenham Hotspur gaat alles op alles zetten om deze talentvolle selectie aan successen te helpen. Het tenue van Zuid Korea wordt gecompleteerd door een donker blauwe broek en rode voetbalkoussen. Nike maakt bij al hun shirt gebruik van de Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling vochtafvoer en ventilatie. Zodat de spelers van Zuid Korea optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden op het WK.

Zuid Korea voetbalshirt kopen

Het is vanaf nu mogelijk om het nieuwe shirt van Zuid Korea te kopen in onderstaande winkel. Het nieuwe thuisshirt van Zuid Korea is zowel voor kinderen, in de maten 128, 140, 152, 164, 176, als voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL, XXL te koop. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen. Kinderen zijn iets goedkoper uit namelijk € 70,- In deze winkel is het ook mogelijk het shirt van Zuid Korea te laten bedrukken. Dit kan zowel met je eigen naam en nummer als met de naam en nummer van één van de toppers van de Zuid Koreaanse selectie. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Het is in de onderstaande winkel ook mogelijk om andere fan merchandise producten te kopen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe WK shirt van Zuid Korea in DEZE WINKEL!