18 januari 2018

Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2018-2019

De Japanse club Yokohama F-Marinos heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemakt. In deze nieuwe shirts speelt de club de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende dit seizoen. De nieuwe tenues van de club uit Yokohama zijn een ode aan de voetbalshirts, die de club 25 jaar geleden droeg. Check hieronder meer over de designs van de voetbalshirts van de Japanse voetbalclub.

Yokohama F. Marinos thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Yokohama F-Marinos is overwegend blauw en bevat daarnaast rode en witte accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de club. Het shirt bevat een witte v-hals met een subtiele rode lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het voetbalshirt van de club bevatten drie witte adidas strepen. Verder bevat het thuisshirt van de Japanners een melange achtige print. Op de borst van het tenue prijken de logo's van adidas en de club en op het midden van het tenue staat sponsor NISSAN. Boven het embleem op de linker borst prijken drie sterren. Deze verwijzen naar de drie kampioenschappen in de Japanse J-League (1995, 2003 en 2004). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn rood/wit.

Yokohama F. Marinos uitshirt 2018-2019

Yokohama staat bekend als havenstad en dat is ook de inspiratie voor het nieuwe uitshirt van de Japanners. Het uitshirt van Yokohama F-Marinos is namelijk geheel in stijl van de matrozenpakken. Het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale navy blauwe en witte banen over het shirt. Bovendien bevat het shirt een witte v-hals en de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met navy blauwe adidas strepen. De broekjes zijn en kousen zijn ook overwegend navy blauw. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn de shirts van Yokohama F-Marinos uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Adidas is ook kledingsponsor van het nationale elftal van Japan. Het merk lanceerde twee maanden geleden het Japan voetbalshirt voor het WK van 2018!

De shirts van de Japanse club zijn momenteel nog niet in Europa te bestellen. Wil je andere voetbalshirts voor 2018-2019 bestellen? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering gegarandeerd.