Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto

De Japanse voetbalbond en adidas hebben de nieuwe Japan voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd! Dit keer heeft de Japanse designer Yohji Yamamoto ook zijn medewerking verleend aan het design van de nieuwe Japan tenues. Misschien dat er een belletje gaat rinkelen bij de naam van de Japanse modedesigner. Onder het label van Y-3 was Yohji Yamoto namelijk ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het Real Madrid 4e voetbalshirt 2024.

Het Japanse mannenteam en vrouwenteam dragen deze voetbalshirts tijdens de interlands dit seizoen, dus ook tijdens de Olympische Spelen in Parijs en tijdens de kwalificatieperiode in aanloop naar het WK in de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

Japan thuisshirt 2024-2025

Het Y-3 Japan thuisshirt 2024-2025 is geïnspireerd door de onwrikbare kracht van het Japanse voetbalelftal en de mysterieuze kracht van het land Japan. Dit thema is vertaald naar een design van vlammen op de body van het nieuwste thuisshirt. Het voetbalshirt heeft als basiskleur navy blauw de vlammen op het shirt zijn royal blue. Deze vlammen lopen door elkaar heen en hebben een lichtgevend. Ook dit adidas voetbalshirt heeft weer alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. Dit template komt vooral tot uiting in de golf op de zijkanten van het voetbalshirt. Het Japan thuisshirt heeft een ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn wit. Opvallend genoeg ontbreekt het adidas logo dit seizoen op de Japan voetbalshirts. In plaats daarvan prijkt het logo van Y-3 op het midden van de borst met daaronder het logo van de Japanse voetbalbond, de Japan Football Association (JFA). Op de achterkant van het shirt staat de nationale vlag. Het Japan thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een golf. Op het voetbalbroekje ontbreken de adidas strepen. De sokken zijn ook donkerblauw.

Japan uitshirt 2024-2025

Het Y-3 Japan uitshirt 2024-2025 bevat ook een vlammenprint, maar dan net iets subtieler dan op het thuisshirt. Het Japan uitshirt is wit en op de rechter zijkant en de achterkant bevindt zich een rode vuurzee met een gradiënt effect. De adidas strepen op de schouders zijn ook rood en hetzelfde geldt voor de adidas TIRO24 golven op de zijkanten. Het uitshirt is ook uitgerust met een ronde hals en het logo van Y-3 staat in het zwart boven de badge van de nationale voetbalbond. Ook op het Japan uitshirt staat in de nek op de achterkant staat de nationale vlag. Het Japan uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een vlammeneffect en een diagonale rode band. De sokken zijn ook een combinatie van wit en rood.

De Y-3 Japan collectie bevat ook andere culture wear, zoals een t-shirt, een warming-up shirt en een trainingsjack, met vergelijkbare prints als op de voetbalshirts.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Japan voetbalshirt bestellen

De Y-3 Japan voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de shirts € 110,- en voor kinderen € 85,-. De authentic voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn € 160,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking.

Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto
Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto
Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto
Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto
Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto
Japan voetbalshirts 2024-2025 ontworpen door Yohji Yamamoto