Japan uitshirt 2022-2023

Tegelijkertijd met de presentatie van het nieuwe Japan thuisshirt hebben de Japanse voetbalbond en kledingsponsor adidas het Japan uitshirt 2022-2023 gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin het team van bondscoach Hajime Moriyasu de WK uitwedstrijden speelt en de andere interlands in de periode 2022-2023. Het uittenue wordt bovendien gedragen door het Japans vrouwenvoetbalelftal en de jeugdelftallen. Het nieuwe Japan uitshirt heeft hetzelfde thema als het thuisshirt, namelijk origami!

Japan uitshirt WK 2022

Origami is de Japanse vouwkunst, waarbij middels een aantal vouwen een complex ontwerp gecreëerd wordt. Dat complexe ontwerp bevindt zich op het Japan uitshirt 2022-2023 op de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een all-over glitch print van geometrische vormen, waarin dunne blauwe, rode en paarse lijnen zijn verwerkt. Deze geometrische vormen staan symbool voor de kraai uit het logo van de Japanse voetbalbond. Verder is het Japan uitshirt volledig wit met donkerblauwe accenten. De combinatie van de rechte en diagonale hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas trademark strepen op de schouders en mouwen. Ook het adidas logo op de rechterborst is navy blauw. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Het logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en dus niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk dat al sinds 1999 de kledingsponsor is van ''Samurai Blue''. Op de andere borst prijkt het logo van de Japanse voetbalbond, de Japan Football Association (JFA). Zowel de zijkanten als de onderkant van het Japan uitshirt bevatten een zwarte band en in de nek op de achterzijde van het tenue is een badge van de Japanse vlag verwerkt. Het Japan WK 2022 uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Het Japan away voetbalbroekje bevat ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn overwegend wit met aan de bovenkant donkerblauwe adidas strepen. Bovendien bevatten de voetbalsokken dezelfde all-over glitch origami print als op de mouwen van het Japan uitshirt.

Zoals alle voetbalshirts van adidas zijn de Japan tenues uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de adidas Heat.RDY en de replica tenues de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie & zijn in de stof (100% polyester) verwerkt. De authentic voetbalshirts hebben alleen een speciale 3D structuur en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien vallen deze voetbalshirts iets meer getailleerd en zijn deze iets lichter. De Japan tenues zijn gemaakt van gerecycled (Parley for Ocean) plastic, afkomstig van plastic afval in en rondom oceanen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Japan uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door het mannen- en vrouwenelftal.

Japan uitshirt bestellen

Het Japan uitshirt kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In deze webshops kun je de Japan tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Japan merchandising. Directe levering.

Bestel het Japan uitshirt in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Japan uitshirt 2022-2023

Japan uitshirt 2022-2023

Japan uitshirt 2022-2023