22 november 2021

Jef United voetbalshirts 2022

De Japanse J2-League club JEF United heeft in samenwerking met Hummel het nieuwe JEF United thuisshirt 2022 gepresenteerd met het motto: ''SHARE THE GAME.'' In dit tenue speelt de voormalige club van Nederlanders als Peter Bosz (als speler) en Dwight Lodeweges en Jan Versleijen (als trainer) de J2- League thuiswedstrijden in de Fukuda Denshi Arena in Ichihara in 2021-2022. Jef United is in 1946 opgericht en de bijnaam van de club is ''Inu'' (honden), afgeleid van het logo van de Japanse club. 

Het JEF United thuisshirt 2022 heeft twee belangrijke inspiratiebronnen. Het tenue is deels geïnspireerd door het voetbalshirt van 1993. In dit jaar startte de J-League met tien clubs, waaronder JEF United. Het design van het nieuwe thuistenue is een moderne interpretatie van het tenue van bijna twintig jaar geleden en is bovendien een eerbetoon aan Super Keelen Park in Denemarken, het symbool van diversiteit en gelijkheid. Het JEF United thuisshirt is overwegend geel met op de borst een groen blok met daarin diagonale lijnen. Daaronder bevinden zich ook diagonale blokken in het groen en rood, de andere clubkleuren van JEF United. Deze geometrische vlakken hebben allemaal een andere vorm. Verder bevat het JEF United thuistenue een V-hals en staan op de borst de logo's van Hummel en de club. De schouders bevatten groene chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. Ook bevat het tenue op verschillende plekken de logo's van de sponsors. Hoofdsponsor van Jef United if PATCH. Het tenue is uitgerust met een V-hals en in de binnenkant van de hals is nummer 12 verwerkt als eerbetoon aan de supporters. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen, waarop ook uitingen van de club en Hummel staan. Zoals alle tenues van het Deense sportmerk Hummel zijn ook de JEF United tenues uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de JEF United voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Miki, Kawamata, Danzaki, Sakuragawa, Taguchi en nog meer spelers. Helaas kun je de tenues van JEF United alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het in deze fanshop!

JEF United thuisshirt 2022