Japan thuisshirt 2022-2023

Adidas en de Japanse voetbalbond lanceerden vandaag ook het nieuwe Japan thuisshirt 2022-2023! In dit nieuwe tenue speelt het Japans voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt Japan in poule E tegen Spanje, Costa Rica en Duitsland. De nieuwe tenues worden ook gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van Japan en alle jeugdteams. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Japan tenues. Het Duitse sportmerk heeft sinds medio 1999 een samenwerkingsverband met de Japanse voetbalbond.

Japan WK 2022 voetbalshirt 

Het adidas Japan thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door Origami, de Japanse vouwkunst, waarbij slechts een aantal vouwen te gebruiken, waardoor een complex ontwerp ontstaat. Het Japan thuisshirt is natuurlijk volledig blauw en bevat een all-over glitch print van chevrons, waarin dunne blauwe en witte zigzag lijnen zijn verwerkt. Deze print is geïnspireerd door de origami kraaien. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de kraai uit het logo van de Japanse voetbalbond. Het Japan thuisshirt bevat verder een overlappende blauwe hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. De bovenkant van de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een brede witte band en daaronder bevindt zich een rode lijn. De achterzijde van het Japan WK 2022 voetbalshirt is volledig blauw. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo in het wit. Het nieuwe adidas logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en het woordmerk van het Duitse sportmerk is verdwenen. Op de rechterborst prijkt het logo van de Japanse voetbalbond, de Japan Football Association (JFA). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een badge van de Japanse vlag. Deze bevat een gouden omranding. Het Japan thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Het adidas logo op het voetbalbroekje is zwart en op het broekje staat ook het logo van de Japanse voetbalbond. De achterzijde van het Japan voetbalbroekje is iets langer en hier bevindt zich weer een rode lijn. De kousen van het Japan tenue zijn blauw en bevatten dezelfde glitch print als het voetbalshirt. De adidas strepen op de Japan voetbalsokken zijn wit en op het midden van de kousen staat ook de naam van het land.

Zoals alle adidas tenues zijn de Japan voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van het merk. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica/stadium voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts hebben een speciale 3D structuur en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien zijn deze voetbalshirts lichter en vallen deze meer getailleerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Japan thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Minamino, Kubo, Furuhashi, Mitoma, Yoshida, Kamada, Tomiyasu en andere spelers of check het Japan uitshirt 2022-2023

Japan voetbalshirt bestellen

Het Japan WK thuisshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152 en 164) is het voetbalshirt € 69,95. In deze winkels kun je de Japan tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het Japan thuisshirt in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

of deze Japan fanshop! 

Japan thuisshirt 2022-2023

Japan thuisshirt 2022-2023