26 januari 2021

Kawasaki Frontale voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Kawasaki Frontale heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Kawaski Frontale voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de Japanse kampioen de wedstrijden in de J-League, de Emperiors Cup en de Aziatische Champions League wedstrijden gedurende 2021. De ''Azzurro Nero'' werd afgelopen jaar voor de derde keer in de geschiedenis kampioen van Japan. De club van manager Toru Oniki werd dit eerder al in 2017 en 2018. De club van trainer Naoki Soma speelt haar thuiswedstrijden in het Todoroki Athletics Stadium in Kawasaki.

Het Kawasaki Frontale thuisshirt 2021 heeft een opvallend design. De body van het voetbalshirt is lichtblauw en bevat een all-over print, welke het best te definiëren is als een honingraatstructuur. Het voetbalshirt bevat namelijk een design van kleine zeshoeken in verschillende tinten lichtblauw. Deze zogenaamde hexagons hebben een witte omranding. De voor- en achterkant van het tenue zijn ook uitgerust met dunne zwart en witte horizontale lijnen. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart en bevatten een witte band op de schouders en aan de onderkant. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met een V-hals. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is voorzien van het clublogo. Boven dit logo staan vijf sterren. Drie van de sterren verwijzen naar de J-League kampioenschappen en twee andere sterren verwijzen naar kampioenschappen in de jaren '60 en '70, toen Kawasaki Frontale nog door het leven ging als Fujitsu SC. Op het tenue staan verschillende sponsoren. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Fujitsu en ter hoogte van de borst de logo's van Anker Japan en Renosy. Op de mouwen van het tenue bevinden zich de officiële J-League badges en ook de achterzijde van het tenue bevat de logo's van twee sponsors. Het Kawasaki Frontale thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met lichtblauwe details. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe Kawasaki Frontale thuistenue.

Ook dit jaar zijn alle Puma tenues weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kawasaki Frontale voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mitoma, Nakamura, Miyoshu, Taiguchi, Leandro en nog meer spelers. De nieuwe Kawasaki Frontale voetbalshirts 2021 kun je momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

Kawaski Frontale thuisshirt 2021