8 januari 2021

Vegalta Sendai voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Vegalta Sendai en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Vegalta Sendai voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de nummer zeventien van afgelopen seizoen de Japanse J-League en bekerwedstrijden dit seizoen. Vegalta Sendai speelt haar thuiswedstrijden in het Yurtec Stadium in Sendai.

Het Vegalta Sendai thuisshirt 2021 is weer geheel geel en bevat een all-over print van flitsende strepen over de body in twee tinten geel. Deze print heeft wat weg van bliksemschichten, maar zijn horizontaal op het tenue aangebracht. Dit betreft hetzelfde template als het design van het FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2021. De adidas strepen staan op de zijkanten van het voetbalshirt en bovendien bevat het voetbalshirt een V-hals. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Iris Ohyama is de hoofdsponsor van Vegalta Sendai. Dit logo versiert het midden van het tenue. Verder bevat het tenue de logo's van SVC (boven de badge van de club) en een aantal andere subsponsoren. De rechtermouw is bovendien uitgerust met de officiële J-League badge. Het Vegalta Sendai thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Vegalta Sendai voetbalshirts voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Vegalta Sendai voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sekiguchi, Cuenca, Nagasawa, Shiihashi en nog meer spelers. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van een Japanse club? Check het altijd in deze SHOP! 

Vegalta Sendai thuisshirt 2021

Vegalta Sendai thuisshirt 2021