WK vrouwenvoetbal 2019 Frankrijk Voetbal Special is gelanceerd!

De Oranje Leeuwinnen hebben zich voor de tweede keer in de historie van het vrouwenvoetbal geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal. Hoogste tijd voor een speciale uitgave, zo vindt BCM Media. Dit magazine over het WK voor vrouwen, dat komende zomer van 7 juni tot en met 7 juli 2019 wordt gehouden in Frankrijk, is het ideale opwarmertje voor de Oranje-fan.

De 84 pagina’s tellende special staan vol met interviews met de hoofdrolspeelsters. Ook zullen de tegenstanders van Oranje onder de loep worden genomen, nemen wij vooraf een kijkje in de speelsteden, gaan we op zoek naar de kraamkamer van het meidenvoetbal en presenteren wij de opvolgsters van Lieke, Shanice en Vivianne. Want één ding is zeker: de Oranje Leeuwinnen, regerend Europees kampioen, zijn een blijvertje op het wereldtoneel van het vrouwenvoetbal.

De WK Frankrijk Voetbal Special kost € 5,25 en ligt vanaf 10 mei in de schappen bij de Albert Heijn, de tijdschriftenkiosk en is online te bestellen via https://shop.bcm.nl/magazines/wk-special

Bron foto's: Eric Verhoeven