1 juli 2016

West Bromwich Albion uitshirt 2016-2017

Het nieuwe West Bromwich Albion uitshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door Adidas en de Premier League club. In dit nieuwe shirt speelt WBA de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. West Bromwich is afgelopen seizoen als veertiende geëindigd in de Premier League, waardoor het komend seizoen weer aanwezig is op het hoogste niveau in Engeland. Adidas is sinds 2011 de kledingsponsor van de club en heeft in samenwerking met WBA een flitsend uitshirt gelanceerd onder de leus: ''BE AS ONE''' We bespreken het nieuwe tenue van West Bromwich hieronder.

West Bromwich Albion uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe West Bromwich Albion shirt voor 2016-2017 is dit seizoen overwegend zwart met licht blauwe of baby blauwe accenten. Deze accenten komen allereerst terug in een dunne lijn aan de zijkanten van de crew neck. Verder bevat het shirt dunne licht blauwe pinstripes over het shirt. Ook de Adidas trademark strepen, welke op dit shirt over de schouders en mouwen lopen, hebben deze licht blauwe kleur. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het wit en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in The Hawthorns in West Bromwich. Op het midden van het shirt prijkt shirtsponsor UK-K8.com. Dit bedrijf vervangt vanf komend seizoen TLCBet als shirtsponsor. Het nieuwe West Bromwich Albion tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, welke ook weer licht blauwe trademark strepen van Adidas bevat en een subtiele licht blauwe lijn aan de onderkant van het broekje. Bovendien zijn de voetbalbroekjes uitgerust met de logo's van de club en Adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook overwegend zwart met een licht blauwe horizontale band aan de bovenkant een daarboven drie Adidas trademark strepen. Het logo van de Duitse kledingsponsor versiert het midden van de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe WBA shirts voor 2016-2017, welke zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Rondon, Berahino, Leko, Morrison, Fletcher, Evans, Sessegnon en andere spelers. Check ook het eerder gelanceerde West Bromwich Albion thuisshirt voor 2016-2017.

West Bromwich Albion voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Bromwich Albion uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de onderstaande shop en ook in de clubshop van de club. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 85,- voor volwassenen. Dit shirt kan je ook laten bedrukken met de officiële Premier League bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde printing als de spelers van WBA op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van West Bromwich Albion vanaf juli in deze shop

of stuur ons een e-mail als je het shirt eerder wilt!

West -bromwich -albion -shirt -2016-2017

Wba -uit -shirt -2016-2017-detail
Wba -shirt -uit -2016-2017-detail -2