25 april 2016

West Bromwich Albion trainingsshirt en trainingspak 2016-2017

De nieuwe trainingscollectie van West Bromwich Albion is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Engelse club. Deze trainingscollectie bestaat uit een nieuw trainingsshirt, trainingspak en polo voor 2016-2017. Deze nieuwe trainingskleding wordt door de club gedragen tijdens de trainingen en de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. De gehele nieuwe trainingscollectie van WBA is gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. We bespreken hieronder kort het design van het trainingsshirt en trainingspak van West Bromwich Albion.

WBA trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe West Bromwich Albion trainingsshirt 2016-2017 is overwegend geel (door Adidas shock yellow genoemd). Dit trainingsshirt bevat verder een v-hals, welke aan de zijkanten ook grijze en zwarte accenten bevat. De zwarte accenten komen ook terug in de drie Adidas strepen, welke dit seizoen te zien zijn op de zijkanten van het trainingsshirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Adidas. WBA heeft ook nog een ander trainingsshirt. Dit shirt bevat contrasterende kleuren en is overwegend donker grijs met aan de zijkanten van de v-hals fel gele en zwarte accenten. Ook de Adidas trademark strepen op dit shirt zijn zwart. Check hieronder de foto's van het shirt.

WBA trainingspak 2016-2017

Ook het nieuwe West Bromwich Albion trainingspak bevat de kleuren grijs en fel geel. Het trainingsjack is grijs en de capuchon van het jack bevat fel gele en zwarte accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen van het jack bevat een donkerder grijze kleur. Bovendien is het jack uitgerust met twee zakken en staan de logo's van Adidas en WBA op de borst. Het nieuwe trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek, waarop ook de logo's van de club en Adidas staan. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken. Check hieronder de foto van het nieuwe pak. Alle nieuwe trainingskleding van WBA is uitgerust met de Adidas Climacool technologie welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren.

West Bromwich Albion trainingsshirt of trainingspak kopen

De nieuwe trainingskleding van West Bromwich Albion kan je vooralsnog alleen kopen in de officiƫle fanshop van de club. Wil je toch aan het nieuwe trainingspak of shirt willen komen, stuur gerust een mail naar redactie@voetbalshirts.com en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Wba -trainingskleding -2016-2017