1 juli 2015

West Bromwich Albion thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe West Bromwich 2015-2016 is officieel gelanceerd door Adidas en de Engelse club. In dit shirt speelt de club zijn wedstrijden om de Premier League en de FA Cup en League Cup bekerwedstrijden. De club uit West Bromwich eindigde het afgelopen seizoen als dertiende in de Premier League. Thuishaven van West Bromwich Albion is The Hawthorns in West Bromwich.

West Bromwich Albion thuistenue 2015-2016

Bij het nieuwe thuisshirt van West Brom voor 2015-2016 keren de traditionele strepen weer terug op het shirt. Op het vorige shirt waren dunne blauwe strepen te vinden, voor het seizoen 2015-2016 heeft Adidas gekozen voor dikkere witte en blauwe strepen. De voor- en achterkant worden gekenmerkt door 3 navy blauwe strepen en de mouwen zijn overwegend wit. De biesjes van het West Bromwich Albion voetbalshirt zijn in het donkerblauw en donkerrood, welke het shirt een modern uiterlijk geven. Ook de v-hals van dit shirt is donkerblauw met een donkerrode streep. Op de voorkant staat de nieuwe sponsor van de Engelse voetbalclub: TLCBET. TLCET is een Aziatisch gokkantoor en deze deal levert West Bromwich een record aan inkomsten. Over de schouders lopen de 3 strepen van Adidas. Op de linkerborst het logo van West Bromwich met de bekende lijster op een meidoorn blad. De lijster is op het logo komen te staan doordat de spelers zich moesten omkleden in een kroeg (pub). In de kroeg waar de WBA-spelers zich aan het omkleden waren, werd een lijster als 'huisdier' gehouden. De gekooide lijster (of ‘throstle’ in het plaatselijke dialect) wordt de mascotte van de club en vormt het centrale element van de clublogo. Het levert de ploeg de –inmiddels in vergetelheid geraakte- bijnaam de Throstles op. Het nieuwe thuistenue van West Bromwich Albion wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe Adidas trademark strepen. Ook loopt er een blauwe horizontale band onder de elastische band. Op de rechterpijp is het embleem van WBA te vinden en aan de linkerkant het logo van Adidas. Ook de voetbalkousen zijn geheel in het wit met aan de bovenkant de 3 Adidas strepen. Check hieronder de foto's van het nieuwe West Bromwich Albion thuistenue 2015-2016. Eerder deze maand werd al het nieuwe West Bromwich Albion uitshirt 2015-2016 officeel gelanceerd.

West Bromwich Albion voetbalshirt 2015-2016 kopen

De voetbalshirts kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van de Premier League teams. Inclusief officiële Premier League bedrukking van alle West Bromwich Albion sterspelers of een eigen naam en nummer.

West -Bromwich -Albion -thuisshirt -2015-2016