5 juni 2019

Voetbalshirt vrouwen Japan 2019-2020

Het voetbalshirt van de vrouwen van Japan is nu ook bekend! In dit nieuwe tenue speelt het vrouwenelftal van Japan de WK 2019 wedstrijden in Frankrijk. In de poulefase nemen de dames van Japan het in poule D op tegen Engeland, Schotland en Argentinië. In het tenue speelt het Japanse damesteam ook andere interlands gedurende de periode 2019-2020. Evenals van het mannenteam is adidas verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van de vrouwen van Japan. Adidas heeft sinds 1999 een partnership met de Japan Football Association.

Japan vrouwen thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Japan vrouwen voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het tenue waarin de mannen van Japan speelden tijdens het WK in Rusland. Het voetbalshirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, blauwe pinstripes. Tussen deze strepen lopen ook dunne, witte streepjes. Deze strepen hebben wat weg van het design van een snelweg. Dit design is echter geïnspireerd door de pakken die de Japanse Samurai ridders droegen. Verder bevat het shirt een navy blauwe, toelopende V-hals. Het verschil met het tenue van de mannen is dat het thuisshirt van de vrouwen een subtiele, roze lijn bevat. Op het tenue van de mannen is deze lijn rood. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw en de schouders zijn uitgerust met witte adidas strepen. Op de rechter borst prijkt het logo van de Japanse voetbalbond met een gouden ster. De ster verwijst naar het winnen van het WK van 2011 in Duitsland. Boven het logo van de JFA staat de vlag van het land. De andere borst is uitgerust met het adidas logo en in de hals bevindt zich een speciale graphic print. Deze roze print is een ode aan de bijnaam van het Japanse vrouwenelftal: Nadeshiko Japan. De achterkant van het Japan dames shirt is geheel blauw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen van het tenue van de vrouwen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de tenues van het Japanse vrouwenelftal ook uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Japan vrouwen voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Iwabuchi, Sameshima, Kumagai, Hasegawa, Shimizu, Utsugi en nog meer speelsters.

Japan dames voetbalshirt kopen

Het nieuwe Japan vrouwen voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 79,95 en uiteraard kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Japan shirt in deze SHOP! 

of DEZE ONLINE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)