28 januari 2018

Vissel Kobe voetbalshirts 2018

De Japanse club Vissel Kobe en kledingsponsor Asics (leuk dat we die ook weer eens tegenkomen) hebben de nieuwe voetbalshirts van de Japanse club gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Vissel Kobe de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende 2018. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Kobe City Misaki Park Stadion of Kobe Universiade Memorial Stadium. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt!

Vissel Kobe thuisshirt 2018

Het Vissel Kobe thuisshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode banen over het shirt. Deze banen hebben twee tinten rood en bevatten dunne, flitsende strepen. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals en prijken de logo’s van Asics en de club op de borst. Hoofdsponsor van Vissel Kobe is Rakuten, welke ook de hoofdsponsor is van FC Barcelona. Verder bevat het shirt nog verschillende subsponsoren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Vissel Kobe uitshirts 2018

Het uitshirt van Vissel Kobe heeft hetzelfde template als het thuistenue. Ook dit shirt bevat verticale banen. Deze zijn licht blauw. Dit tenue wordt ook weer compleet gemaakt door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen. Het derde tenue van de Japanse club is geheel wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Vissel Kobe tenues voor 2018. Ben je op zoek naar het WK 2018 voetbalshirt van het nationale elftal van Japan? Check het hier!

Scoor je nieuwste voetbalshirt altijd in deze winkel!