5 oktober 2018

Unieke bedrukking voor Parma voetbalshirts 2018-2019

Parma is momenteel hot! De club staat momenteel op een knappe plaats in de middenmoot van de Serie A. Als je weet waar de club vandaan komt, is dat een mooie prestatie. Door financiële problemen en mismanagement ging Parma in 2015 failliet, maakte het een doorstart, startte het in de Serie D en is het binnen drie jaar weer terug op het hoogste niveau van Italië. Puike prestatie. Laat Errea nu ook nog eens fantastische shirts voor de club hebben gelanceerd, waardoor de club nu ook in de Benelux populair is. Daar doen wij vandaag een schepje bovenop. De club heeft dit seizoen namelijk ook een gave bedrukking. Dit betreft de printing van de namen en nummers op de achterkant van de nieuwe Parma Calcio voetbalshirts voor 2018-2019. We bespreken hieronder kort de stijl, het font en de kleur van de bedrukking! Check natuurlijk ook de afbeeldingen.

De namen en nummers van de officiële Parma bedrukking hebben een Amerikaanse stijl met veel hoeken. Alle letters van de namen en de rugnummers van de spelers bevatten een kleine opening aan de bovenkant van de letters en nummers. Wat opvallend is aan de printing is dat de rugnummers aan de onderkant niet het logo van de Italiaanse club bevatten. Tegenwoordig bevatten de rugnummers van alle clubs het logo van de club aan de onderkant, zodat de bedrukking uniek is voor een club en niet nagemaakt kan worden. Op het witte thuisshirt is de bedrukking van Parma zwart en op de gekleurde uitshirts is de bedrukking wit. De namen staan traditiegetrouw boven de rugnummers. Deze bedrukking wordt alleen tijdens het seizoen 2018-2019 op de tenues van Parma gedragen. Volgend seizoen lanceren Parma en de club waarschijnlijk weer een andere bedrukking.

Wil jij net als spelers als Gervinho, Barilla, Bruno Alves, Spee, Gazzola, Rigoni, Inglese en andere sterspelers deze unieke bedrukking op het shirt dragen? Check hieronder de foto's en waar je het shirt kan bestellen. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Parma voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Parma merchandising kan je altijd bestellen in de onderstaande winkels! Het shirt zonder bedrukking heeft een prijs van € 75,- en met bedrukking is het voetbalshirt € 90,-. Check ook het overzicht met beschikbare Parma producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP