3 augustus 2022

Parma Calcio 1913 voetbalshirts 2022-2023

De Italiaanse voetbalclub Parma Calcio 1913 en kledingsponsor Errea hebben inmiddels ook de nieuwe Parma Calcio voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Parma Calcio de Serie B en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Parma Calcio op de twaalfde plek in de Serie B. Ook dit seizoen is Errea weer kledingsponsor van ''Gialloblu''. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds medio 2005.

Parma Calcio thuisshirt 2022-2023

Het Parma Calcio thuisshirt 2022-2023 heeft weer het iconische design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door het grote zwarte kruis op het midden van het tenue. Het kruis bevat dit jaar een design van bliksemschichten en de zijkanten van het kruis bevatten gele en blauwe lijnen, geheel in stijl van de andere clubkleuren van Parma Calcio. Het Parma Calcio thuisshirt bevat dit jaar een zwarte ronde hals met gevouwen kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De zijkanten van het Parma Calcio thuisshirt zijn uitgerust met een gradiënt design van dunne puntjes. Op het midden van de borst en op de mouwen prijkt het Errea logo. De linkerborst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat een blauwe baan met daarin de naam van de club. In de nek op de achterkant van het Parma Calcio thuisshirt prijkt het oprichtingsjaar: 1913 met een gouden bliksemschicht. Het voetbalbroekje van het thuistenue is overwegend zwart en de kousen zijn wit.

Parma Calcio uitshirts 2022-2023

Het Parma Calcio 1913 uitshirt 2022-2023 wordt ook dit jaar gekenmerkt door de horizontale gele en blauwe banen. De blauwe banen bevatten een design van dunne lijnen in twee tinten blauw. Bovendien hebben de banen op het uitshirt een zigzag design. De mouwen bevatten aan de onderkant een blauwe band en ook de zijkanten van het uitshirt hebben een gradiënt design. Het uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje van dit tenue is donkerblauw en de kousen zijn geel met blauwe accenten. In sommige uitwedstrijden draagt Parma Calcio 1913 het derde voetbalshirt. Het Parma Calcio 1913 uitshirt 2022-2023 is een combinatie van zwart en roze en bevat een design van diagonale roze bliksemschichten. Deze roze banen hebben verschillende diktes en lopen in elkaar over. De logo's van Errea en de club op dit voetbalshirt zijn zilver. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met roze accenten.

Zoals alle Errea voetbalshirts zijn de Parma Calcio tenues uitgerust met de Ti-Energy technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Parma voetbalshirt bestellen

De Errea Parma voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of de Parma fanshop (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Parma Calcio thuisshirt 2022-2023

Parma Calcio uitshirt 2022-2023

Parma Calcio 3e voetbalshirt 2022-2023