Parma 3e voetbalshirt 2019-2020

Parma Calcio en kledingsponsor Errea hebben afgelopen week een flitsend, nieuw 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd onder de leus: ‘’BLACK PHOENIX 2.0.’’ In dit nieuwe tenue speelt Parma de uitwedstrijden in de Serie A gedurende 2019-2020. Vorige maand lanceerden de club en het Italiaanse sportmerk ook al het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen.

Het zwarte Parma uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Parma voetbalshirt is een echte eyecatcher. Het voetbalshirt is overwegend zwart en bevat een design van opvallende blauwe en gele cirkels. Blauw en geel zijn natuurlijk de clubkleuren van Parma. De cirkels vormen ook weer een print van een feniks. Dit is één van de symbolen van de Italiaanse Serie A club. De feniks staat bovendien symbool voor de terugkeer van Parma naar de Serie A. De club werd in 2015 failliet verklaard en maakte hetzelfde jaar onder de naam Parma Calcio 1913 een doorstart in de Serie D. Vervolgens promoveerde de club ieder jaar en keerde het vorig seizoen terug in de Serie A. Het alternatieve uitshirt van de ‘’Gialloblu’’ is verder uitgerust met een v-hals in het geel. Het logo van Errea op het midden van de borst en de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de contouren van het Parma logo. Ook het logo van sponsor Cetilar op het midden van het derde tenue is wit. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een subtiele, gele band. De achterkant van het derde voetbalshirt bevat in de nek de naam van de club met een feniks. Op de achterkant van de tenues prijkt bovendien het logo van subsponsor Viva La Mamma. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met blauwe en gele accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Parma tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gervinho, Inglese, Bruno Alves, Karamoh, Grassi en nog meer sterspelers.

Parma voetbalshirts bestellen

De nieuwe Parma Calcio 1913 voetbalshirts van Errea voor 2019-2020 kan je vanaf medio september bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)