Parma Calcio 1913 thuisshirt 2019-2020

Parma en kledingsponsor Errea hebben dit weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd met de leus: La Maja Crozäda . In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Ennio Tardini gedurende 2019-20. De club van trainer D'Aversa eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Errea is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van ''Gialloblu.''

Parma thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Parma Calcio 1913 voetbalshirt voor 2019-2020 heeft het bekende retro design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door het grote zwarte kruis over de body van het tenue. In dit kruis is het logo van sponsor CETILAR verwerkt. Verder bevat het shirt dit jaar een V-hals. De mouwen van het tenue zijn wit met aan de onderkant een zwarte bies. Het logo van Errea staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Italiaanse voetbalclub. De zijkanten van het tenue bevatten verder een brede taping met daarin een gradiënt design van dunne, zwarte en witte stippen. De binnenkant van de hals is voorzien van een blauw/gele taping met daarin de naam van de club en op de achterkant van het tenue staan in de nek het oprichtingsjaar van Parma (1913) en de naam van de club. Het oprichtingsjaar wordt omringd door een gouden feniks. Het thuistenue van Parma Calcio 1913 wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een zwarte taping. De zijkanten van het tenue bevatten een gradiënt taping in het zwart/wit en de kousen zijn ook een combinatie wit en zwart. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gervinho, Alves, Ceravolo, Gagliolo en andere sterspelers.

Parma voetbalshirts bestellen

De nieuwe Parma Calcio 1913 voetbalshirts van Errea voor 2019-2020 kan je vanaf medio september bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)