Parma Calcio voetbalshirts 2020-2021

Parma Calcio heeft in samenwerking met kledingsponsor Errea inmiddels ook de nieuwe Parma Calcio voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in het seizoen 2020-21. Parma eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Italiaanse competitie. Sinds 2006 is Errea kledingsponsor van de Italianen en ook dit jaar is het sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Cetilar is sinds 2017 de shirtsponsor. 

Parma Calcio thuisshirt 2020-2021

Het Parma Calcio thuisshirt 2020-2021 is wit en wordt gekenmerkt door het grote, zwarte kruis over de body van het tenue. Verder bevat het tenue dit jaar een toelopende v-hals. De mouwen van het voetbalshirt van Parma zijn ook zwart en bevatten aan de onderkant een witte band. Het logo van Errea staat zowel op het midden van de borst en de mouwen. Sponsor Cetilar prijkt op het midden van de tenues en het logo van CarNovi staat op de linkermouw. De achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van een andere sponsor: Viva la Mamma. In de nek is nog een detail verwerkt. Hier prijkt in het goud een fenix. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant en zijkanten een brede witte band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een witte band, waarin de naam van de club is verwerkt.

Parma Calcio 3e shirt 2020-2021

Parma Calcio 3e voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door de ESports binnen de club. Het tenue is navy blauw met gele details. De brede v-hals is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue en aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan ook in het geel op de tenues. Deze staan op dezelfde plek als op het Parma Calcio thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen met gele accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Parma voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gervinho, Inglese, Darmian, Cornelius, Alves en andere spelers.

Parma voetbalshirt bestellen

De nieuwe Parma voetbalshirts kun je vanaf deze maand in de onderstaande winkels bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of de Parma fanshop (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

PArma thuisshirt 2020-2021

Parma 3e shirt 2020-2021