Parma uitshirt 2019-2020

Parma Calcio 1913 en Errea hebben het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt met de leus: ''Ýellow Blue Generation.'' In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Roberto D'Aversa de wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Errea weer kledingsponsor van Parma Calcio. Deze functie heeft het sinds de zomer van 2018. Errea is in Nederland kledingsponsor van ADO Den Haag en verzorgt ook de voetbalshirts van de Engelse Premier League club Norwich City.

Parma uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van Parma wordt ook dit seizoen weer overwegend blauw met horizontale, gele banen. In de gele banen is een witte gloed verwerkt en het blauwe gedeelte van het nieuwe Parma tenue heeft bovendien een fading effect. De mouwen zijn overwegend blauw met een gele taping. Deze band heeft een gradiënt effect en bevat dunne, gele puntjes. De V-hals van het Parma uittenue voor 2019-2020 is ook een combinatie van blauw en geel en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Hoofdsponsor Cetilar prijkt op het midden van de borst en op de borst staan ook de logo's van Errea, de club en subsponsor LEWER. Het Errea logo staat ook op beide mouwen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciaal logo (de feniks), waarin ook het oprichtingsjaar van ''Gialloblu'' staat. Het uittenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Ennio Tardini wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele details. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Parma uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gervinho, Inglese, Bruno Alves, Grassi, Karamoh, Gagliolo en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Parma thuisshirt en 3e shirt.

Parma uitshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Parma Calcio 1913 uitshirt voor 2019-2020 kan je vanaf medio september bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Parma uitshirt 2019-2020

Parma uitshirt

Parma uittenue 2019-2020