Parma uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Parma en kledingsponsor Errea hebben de nieuwe uitshirts voor de nieuwbakken Serie A club gelanceerd. In deze tenues speelt Parma Calcio de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Parma ging in 2015 failliet en maakte destijds een doorstart onder de nieuwe naam Parma Calcio. Dit betekende dat de club weer opnieuw moest beginnen in de Serie D. Ieder jaar promoveerde de Italiaanse club, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië speelt. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe uitshirt als het 3e shirt.

Parma uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Parma uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door de voetbalshirts, die de club droeg in de jaren '90 en met name op het uitshirt van 1999. Dit jaar won Parma de UEFA Cup. In de finale versloeg de club Olympique Marseille met 3-0 door doelpunten van Crespo, Chiesa en Vanoli. Andere sterren van dit elftal waren Buffon, Thuram, Sensini, Cannavaro, Veron en Baggio. Ook in 1995 schreef de club de UEFA Cup op haar naam en in 1993 won de club de Europa Cup I. Het nieuwe uitshirt van Parma wordt gekenmerkt door de blauwe en gele, horizontale banen over het shirt. De blauwe banen hebben een gradient design van dunne puntjes. De mouwen van het tenue zijn geel en worden afgesloten door een blauwe bies. Verder bevatten de tenues een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Aan de binnenkant van het uittenue is een strip verwerkt waarin de naam van de club staat: PARMA Calcio 1913 en op de borst staan de logo's van de club, Errea en sponsor AON. De achterkant van het tenue is bovendien uitgerust met een vintage logo van de club. Daarnaast heeft het shirt aan de zijkanten een opening, waarin de vlag van de stad staat. Dit detail komt ook terug op het 3e shirt. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en blauw/gele kousen.

Parma 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Parma 3e shirt voor 2018-2019 heeft ook een opvallend design. Dit shirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door het kruis over de body van het shirt. Dit kruis wordt omlijnd door blauwe en gele banen. Dit zijn de kleuren van de stad Parma en de banen zijn uitgerust met diagonale strepen. Het kruis is geïnspireerd door de vlag van de stad. Het 3e tenue is uitgerust met een ronde hals en op de borst staan de logo's van Errea en de club. Het 3e tenue van Parma wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met subtiele blauwe en gele accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Parma. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Ciciretti, Calaio, Biabiany, Alves, Ceravolo en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Parma voetbalshirts bestellen

De nieuwe Parma Calcio 1913 voetbalshirts van Errea kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)