Parma thuisshirt 2018-2019

Parma en Errea hebben nu ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. Dit is het shirt waarin de promovendus de Serie A en Coppa Italie thuiswedstrijden speelt in het Stadio Ennio Tardini gedurende het seizoen 2018-2019. Het verhaal van Parma Calcio 1913 is bekend. De club ging in 2015 failliet en maakte direct een doorstart onder de naam Parma Calcio 1913. Hierdoor diende de club in de Serie D te beginnen. Ieder jaar promoveerde de Italiaanse club, waardoor het nu weer terug is op het hoogste niveau van Italië. Het nieuwe thuisshirt werd vandaag door Errea gelanceerd onder het motto: #DIFENDIAMOLA – You Never Forget Your First One. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue van het keurkorps van trainer D'Aversa.

Parma thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Parma thuisshirt voor 2018-2019 is dit seizoen geïnspireerd door de tenues van de club uit de jaren '70. Het shirt is wit met verschillende zwarte details. Dit seizoen bevat het shirt weer een kruis over de voorkant van het shirt. Dit kruis is afkomstig uit het logo van de club en het wapen van de stad Parma. Daarnaast bevat het shirt een v-hals met dunne, zwarte en witte strepen. Deze komen ook weer terug in de gevouwen kraag van het voetbalshirt. De bies aan de onderkant van de mouwen zijn ook zwart/wit gestreept. Kledingsponsor Errea prijkt met het logo op het midden van de borst en in het kruis is ook het logo van sponsor CETILAR verwerkt. Het logo van subsponsor AON versiert de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse club. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciaal detail. De binnenkant bevat namelijk gele en blauwe banen en hierin is ook een feniks verwerkt. Deze staat symbool voor de opkomst van de club sinds het faillissement in 2015. Dit symbool komt ook weer terug aan de achterkant van het shirt en op de achterkant prijkt ook het kruis van de club. Het nieuwe Parma thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ciciretti, Stulac, Biabiany, Calaio, Ceravolo en nog meer sterren. Check bovendien de opvallende uitshirts en 3e shirts van de Italiaanse club!

Parma voetbalshirts bestellen

De nieuwe Parma Calcio 1913 voetbalshirts van Errea kan je vanaf medio september bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Parma shirt altijd in deze winkel!

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)