31 juli 2020

Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021

De nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts zijn bekend! De club lanceerde vandaag in samenwerking met Nike zowel het thuisshirt als het uitshirt met de leus:"TO DARE IS TO DO.'' In dit artikel gaan we het over het nieuwe uitshirt hebben. In dit tenue spelen de Londenaren de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Dit jaar zijn de uittenues van de Spurs een combinatie van streatwear en heritage en dus bevat het voetbalshirt opvallende kleuren! De Londenaren dragen als alternatief voor dit tenue overigens ook een geel Tottenham Hotspur uitshirt.  

Het groene Tottenham Hotspur voetbalshirt 2020-2021

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2020-2021 is namelijk overwegend groen (''Pro Green'') met verschillende andere kleuren. De logo's van Nike en de club op de borst zijn fel geel (''Barely Volt''). Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de club van manager José Mourinho en blijft dit in ieder geval tot 2032. Deze kleur komt ook weer terug  in de ronde hals van het nieuwe tenue van de Londenaren. De crew neck is overwegend zwart met een subtiele, dunne, fel gele lijn. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een band in de vorm van een bliksemschicht. Deze zigzagbaan is iconisch voor de Nike voetbalshirts van het seizoen 2020-2021. Op het tenue van Tottenham is deze band een combinatie van zwart en roze. De tint roze wordt door Nike ''lava glow'' genoemd en is ook de kleur van het Tottenham Hotspur trainingspak. Ook de achterkant van de ronde hals is roze. De achterkant van de hals bevat ook een v-opening en ook dit is weer iconisch voor de Nike voetbalshirts van 2020-2021. Hoofdsponsor AIA staat dit seizoen in het wit op het uitshirt. De Aziatische verzekeringsmaatschappij verscheen in 2013 voor het eerst op de tenues van Tottenham Hotspur en het contract met het Aziatische bedrijf loopt in ieder geval nog tot 2027. Het thuistenue van Tottenham Hotspur wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping met daarin een subtiele roze lijn. De logo's van Nike en de club op het voetbalbroekje zijn ook weer fel geel. De kousen van het Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021 zijn aan de bovenkant zwart en de onderkant is groen. Beide dele worden gescheiden door een roze lijn. Op de voetbalsokken staan ook weer het Nike logo en de bijnaam van de club: SPURS!

Tottenham Hotspur speler Harry Kane is in ieder geval enthousiast over de nieuwe tenues van zijn club: ''Onze nieuwe tenues zijn er fantastisch uit. Het nieuwe thuisshirt geeft je dat heerlijk Spurs gevoel met de moderne look en speciale accenten. Het groen van het nieuwe uitshirt past perfect bij ons en de details op het tenue maken het grote verschil.'' Ook Scott Munson, VP Nike Football Apparel, reageert op het design van de nieuwe tenues: ''De nieuwe tenues van Tottenham Hotspur zijn een eerbetoon aan alle gedenkwaardige momenten van de club. Het thuisshirt is een moderne interpretatie van de traditionele identiteit van de club en het uitshirt heeft een frisse look, geïnspireerd door de stijl en kleuren van de Londense streetwear.'' 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kane, Son, Alli, Bergwijn, Ndombele, Lo Celso, Aurier, Lucas Moura en nog meer spelers. 

Tottenham Hotspur uitshirt bestellen

Het groene Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen jaar. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Tottenham Hotspur voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de Nike winkel! 

of deze fanshop! 

Tottenham Hotspur uitshirt 2020-2021

Tottenham Hotspur uittenue 2020-2021