31 juli 2020

Tottenham Hotspur thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt voor 2020-2021 is vandaag tegelijkertijd met het uitshirt officieel gelanceerd door de Londenaren en kledingsponsor Nike met de leus: ''TO DARE IS TO DO.'' In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van José Mourinho de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen in 2020-2021. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie vna de voebtalshirts van de Spurs. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2032. 

Tottenham Hotspur thuis shirt en tenue 2020-21

De nieuwe voetbalshirts van Tottenham Hotspur combineren heritage met een moderne streetwear style, door gebruik te maken van opvallende kleuren en graphics. Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2020-2021 bevat dan ook een all-over print, welke in het voetbalshirt geweven is en geïnspireerd is door de print op verschillende oude voetbalshirts van de club. Het voetbalshirt is overwegend wit en de print op het tenue is een combinatie van zilver en wit. Verder bevat het Tottenham Hotspur thuisshirt ter hoogte van de schouders een navy blauw blok, terwijl het tenue ook fel gele accenten bevat. De toelopende v-hals is navy blauw met een subtiele gele lijn. Ook de achterkant van de kraag heeft dit toelopende design. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze taping is onderdeel van het nieuwe template van Nike en heeft de vorm van een bliksemschicht. Een ander detail op het voetbalshirt is het label aan de onderkant van het tenue. Dit gele label is geïnspireerd door streetwear en bevat ook het logo van de club. De swoosh van Nike prijkt verder in het marine blauw op de rechterborst. Het logo van het Amerikaanse sportmerk bevat daarnaast een dunne, gele omranding. De linkerborst bevat het logo van de in 1882 opgerichte club en op het midden van het tenue staat traditiegetrouw het logo van sponsor AIA in het rood.

Het thuistenue van Tottenham Hotspur wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne, gele lijn. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn aan de bovenkant donkerblauw en aan de onderkant wit. Deze delen worden gescheiden door een gele lijn en de sokken bevatten ook het Nike logo met de bijnaam van de club: SPURS. Er zijn ook dit seizoen weer twee versies van de Tottenham Hotspur thuisshirts gelanceerd. Het Vapor Match tenue, welke is uitgerust met de Vaporknit technologie, wordt ook daadwerkelijk door de spelers gedragen. Deze tenues vallen strakker dan de replica versie en zijn ook nog eens lichter. De replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bergwijn, Kane, Sanchez, Alderweireld, Alli, Son en nog meer sterspelers. 

Tottenham Hotspur voetbalshirt 2020-21 bestellen

Het Tottenham Hotspur voetbalshirt 2020-2021 van Nike kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. De Vaporknit versie van het tenue is het authentic voetbalshirt en deze is € 139,95. Het tenue is vrijwel in alle maten beschikbaar. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! 

Bestel je Tottenham Hotspur voetbalshirt altijd in Tottenham Hotspur fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of de Nike winkel! 

Tottenham Hotspur thuisshirt 2020-2021

Tottenham Hotspur thuisshirt 2020-2021

Tottenham Hotspur voetbalshirt 2020-2021