Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt spelen ''The Spurs'' voor het eerst in de League Cup wedstrijd tegen Fulham op 29 augustus 2023! Dit voetbalshirt wordt bovendien gedragen tijdens alle andere League Cup en FA Cup uitwedstrijden, alsook in sommige uitwedstrijden in de Premier League. Het taupe kleurige voetbalshirt is namelijk het alternatief voor het navy blauwe Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024! Ook het vrouwenteam van Tottenham draagt dit seizoen de nieuwe tenues.

Tottenham Hotspur voetbalshirt heeft nooit eerder gebruikte kleur

Het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft een kleur die we niet vaak terug zien in een voetbalshirt! Het voetbalshirt is namelijk ''Taupe Haze'', een kleur die je kunt intepreteren als een combinatie van goud, beige roze en bruin! Je mag er zelf een eigen invulling aangeven! Waar de kleur van het voetbalshirt in het oog springt, geldt dat niet voor het template. Nike heeft ook voor dit voetbalshirt weer gekozen voor het standaard Nike Strike template. Het voetbalshirt bevat namelijk een ronde hals met aan de zijkanten driehoeken. Bovendien bevat het voetbalshirt zwarte accenten. De band aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn zwart en hetzelfde geldt voor de flitsende lijnen aan de onderkant van de mouwen. Deze lijnen lijken op het voetbalshirt geverfd te zijn, waardoor het tenue toch nog een beetje een kunstzinnige look heeft. Ook alle logo's op het alternatieve uitshirt van de Londense voetbalclub zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst het clublogo, hoofdsponsor AIA versiert het midden van het voetbalshirt en subsponsor CINCH staat, zoals op alle Tottenham Hotspur voetbalshirts, op de linkermouw. Ook de binnenkant van de hals van het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt is uitgerust met vier cirkels met daarin de initialen van de club: THFC.

Het Tottenham Hotspur derde tenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een tauge gekleurd voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. Op het voetbalbroekje staan ook de logo's van de club en Nike in het zwart. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Nike Dri Fit ADV. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts bevatten echter extra knit ventilatiezones, zijn lichter en vallen meer getailleerd
  • Onderdeel van het Nike Move To Zero programma: Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen.
  • De logo's van Tottenham Hotspur en Nike hebben een unieke gespikkelde afwerking van Nike Grind, die is gemaakt door productieschroot en oude sneakers, die omgezet zijn in gerecyclede materialen.
  • Pasvorm: Authentic – SlimFit. Replica – Normaal.

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt bestellen

Het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf 1 september bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Het authentic voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en is € 149,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. In deze winkels kun je de Tottenham Hotspur voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking Premier League bedrukking gebruikt.

Nike.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2023-2024