Dit zijn de Tottenham Hotspur trainingsshirts 2023-2024

De nieuwe trainingscollectie van Tottenham Hotspur bevat ook dit seizoen weer een tweetal nieuwe trainingsshirts van Nike. Deze tenues worden door de spelers van de Londense voetbalclub gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden. Doordat de club van trainer Ange Postecoglou vorig seizoen op de achtste plek eindigde, speelt het geen Europees voetbal. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match top alleen tijdens de warming-up, vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2023-2024

Het Tottenham Hotspur trainingsshirt 2023-2024 heeft dezelfde kleurencombinatie als het Tottenham Hotspur trainingspak. Het trainingsshirt is lichtpaars en de mouwen zijn donkerblauw. Het nieuwe trainingstenue heeft ook dit seizoen alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit template gebruikt Nike namelijk voor alle trainingstenues dit seizoen. Dit template komt onder andere tot uiting in het patroon van geometrische vormen op de mouwen. Een ander kenmerk van het template is de ronde hals met daaronder een ronding. Dit design komt ook weer terug op de achterkant van het Tottenham Hotspur trainingstenue. Deze ‘’halve maan’’ is zowel op de voor- als de achterkant een iets andere tint paars. De logo’s van Nike en de Londense voetbalclub op de borst zijn zilver en het logo van sponsor GETIR op het midden is geel. Het Tottenham Hotspur trainingstenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje, welke ook een geometrisch patroon bevat.

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2023-2024

Het Tottenham Hotspur warming-up shirt 2023-2024 heeft een iets rijker design en dat is dan ook direct de reden dat dit trainingsshirt duurder is. Het warming-up shirt heeft wat weg van een futuristische sterrenhemel of een hoop krioelende mieren. Het is maar net wat je er in ziet ;)! Het inloopshirt wordt namelijk gekenmerkt door een all-over print van spikkels in het paars en donkerblauw. Dit trainingsshirt heeft hetzelfde template als het trainingsshirt. Het warming-up shirt is namelijk ook uitgerust met een ronde hals met een rondend vlak. Op de achterzijde is dit vlak donkerblauw. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt en hebben bovendien dezelfde kleuren. Dit shirt kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje of de wedstrijdbroekjes van Tottenham Hotspur.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Tottenham Hotspur trainingsshirt bestellen

De nieuwe Nike Tottenham Hotspur trainingscollectie 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 39,95. Het warming-up shirt bestel je vanaf € 59,95 en het trainingsbroekje vanaf € 34,95. Check ook de andere trainingskleding van de Londense voetbalclub!

Dit zijn de Tottenham Hotspur trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Tottenham Hotspur trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Tottenham Hotspur trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Tottenham Hotspur trainingsshirts 2023-2024