Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024

De spelers van Tottenham Hotspur dragen dit seizoen ook weer een nieuw trainingspak tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Het trainingspak is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ‘’The Spurs’’ en bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack, alleen wordt deze versie niet door de spelers van de Londense voetbalclub gedragen. Zoals ieder jaar is het Tottenham Hotspur trainingspak zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen!

Tottenham Hotspur training sweater 2023-2024

De Tottenham Hotspur training sweater 2023-2024 heeft een wat ondefinieerbare kleur, zoals dat ook eigenlijk het geval is het met Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt. De basiskleur van de training sweater is paars (door Nike ‘’Iron Purple’’ genoemd), maar je kunt het ook gerust zilver noemen. De mouwen zijn overwegend donkerblauw en hebben dezelfde kleur als het Tottenham Hotspur uitshirt van dit seizoen. Qua template heeft het Tottenham Hotspur trainingspak het Nike Strike template. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingspakken dit seizoen. Dit template komt tot uiting in het patroon van diagonale lijnen en ruiten op de onderkant van de mouwen, die overwegend paars zijn. De Tottenham Hotspur training sweater heeft ook dit seizoen een semi hoge hals met een rits tot de borst. Hier bevindt zich ook een ronding, welke kenmerkend is voor het Nike Strike template. De logo’s van Nike en Tottenham Hotspur betreffen monochrome logo’s. Deze zijn namelijk in stijl van de kleuren van het trainingspak: paars/zilver. Het logo van sponsor GETIR staat in het geel op de Tottenham Hotspur trainingspakken. De training sweater bevat verder duimgaten aan de onderkant van de mouwen, voor een nog betere pasvorm. De training sweater sluit al naadloos aan op het lichaam, omdat het gemaakt is van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan). De achterkant van de Tottenham Hotspur training sweater is iets langer, wat de spelers de optimale bescherming biedt. Dit item is overigens ook beschikbaar in een donkerblauwe versie, welke vooral door de technische staf van de club gedragen wordt.

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2023-2024

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek, welke ook de kenmerken heeft van het Nike Strike template. De onderkant van de trainingsbroek bevat namelijk een print van geometrische vormen en diagonale lijnen. Ter hoogte van de heupen staan de logo’s van de club en Nike. Dit zijn de andere kenmerken van de Tottenham Hotspur trainingsbroek 2023-2024:”

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Tailleband met trekkoord aan de bovenkant, om de pasvorm te verstellen
  • Toelopende pasvorm; De trainingsbroek valt vooral strak om de kuiten en enkels.
  • Enkelritsen aan onderkant
  • Zakken met ritsen aan zijkanten.

De trainingsbroek kan ook gecombineerd worden met een trainingsjack met een capuchon. Dit trainingsjack is volledig donkerblauw en heeft een doorlopende rits.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95 en het trainingspak met trainingsjack vanaf € 104,95! Check ook andere Tottenham Hotspur trainingskleding in deze winkels!

Voetbalshop
vanaf € 104.95
Bestellen >
Nike.nl
vanaf € 104.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 104.95
Bestellen >

Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024
Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024
Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024
Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024