Dit is het bruine Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingpak 2023-2024

De Tottenham Hotspur collectie van Nike bevat ook een Tottenham Hotpsur Nike tech fleece joggingpak! Hoewel dit trainingspak bijna niet door de spelers gedragen wordt, is het één van de populairste trainingspakken uit de collectie van ''The Spurs'' dit seizoen, vooral in deze periode! Het tech fleece trainingspak is namelijk het ideale trainingspak om de koude herfst- en winterdagen door te komen, zeker als je fan bent van de Londeraren. Wij zijn niet alleen fan van tech fleece, maar ook zeker van de kleurencombinatie van het nieuwe Tottenham Hotspur joggingpak!

Tottenham Hotspur Nike tech fleece vest 2023-2024

Het Tottenham Hotspur tech fleece trainingspak 2023-2024 is namelijk in stijl van de kleuren van het Tottenham Hotspur 3e shirt 2023-2024. Dit betreft het tenue dat het team van manager Mauricio Pochettino draagt tijdens een deel van de uitwedstrijden dit seizoen. Het joggingpak is namelijk Taupe. Deze bruine tint wordt door Nike ''Diffused Yaupe'' genoemd. Alle details van het jogginpak zijn zwart. Wat ook dit jaar weer opvalt, is dat het tech fleece vest een zwarte v-baan op de borst bevat. Deze v-baan is geïnspireerd door de chevron op de windrunners van Nike. De windrunner heeft een speciale plek in het assortiment van Nike. Het windjack werd door het sportmerk in 1978 als eerste kledingitem geproduceerd. Voor die periode was Nike alleen gespecialiseerd in de productie van sportschoenen en sneakers. Het vest bevat niet alleen aan de zijkanten twee zakken, maar ook op de linkermouw bevindt zich een extra zak met een rits, super handig om iets in op te bergen. Het vest is bovendien uitgerust met een hoge capuchon. Wanneer je de capuchon over je hoofd doet, kun je je hier heerlijk in verbergen. Uiteraard mogen de swoosh van Nike en het clublogo op de borst niet ontbreken. Het vest is ook weer uitgerust met geribte boorden, welke zorgen voor de perfecte pasvorm.

Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingbroek

De tech fleece joggingbroek heeft dezelfde kleur als het vest. Deze is ook taupe met zwarte logo's. Ook de joggingbroek bevat de 26 graden chevron in de vorm van inzetstukken ter hoogte van de heupen. De joggingbroek bevat verder aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de pasvorm kunt verstellen. De cuffs aan de onderkant van de Tottenham Hotspur joggingbroek zorgen ervoor dat de broek ook naadloos aansluit op de enkels. De trainingsbroek bevat bovendien twee zakken aan de bovenzijde en een zak aan de achterkant.

Het materiaal

Wat het Tottenham Hotspur tech fleece joggingpak uniek maakt, is de stof! Dit betreft een speciale fleece stof, waarin katoen (64%) en polyester (36%) gecombineerd zijn. Deze stof voelt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant glad aan. Kenmerkend aan de stof is dat het je altijd warm houdt en ook nog eens zacht is, zonder dat het voor extra volume zorgt. Dit is hét pak om de herfst en winter door te komen, zeker als je fan bent van ''The Spurs''!

Tottenham Hotspur tech fleece joggingpak bestellen

Het Tottenham Hotspur Nike tech fleece pak 2023-2024 – Taupe kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tech fleece vest en de joggingbroek zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 129,95. Check ook andere Tottenham Hotspur trainingskleding in deze winkels!

Nike.nl
vanaf € 129.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 129.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 129.95
Bestellen >

Dit is het bruine Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het bruine Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het bruine Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingpak 2023-2024
Dit is het bruine Tottenham Hotspur Nike tech fleece joggingpak 2023-2024