Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024

Tottenham Hotspur en kledingsponsor Nike hebben nu ook het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt debuteerde de club van manager Ange Postecoglou tijdens de seizoensopening. In het nieuwe uitshirt speelde ''The Spurs'' met 2-2 gelijk tegen Brentford. Het tenue wordt ook gedragen in de overige Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden dit seizoen. Tijdens een aantal uitwedstrijden dragen de Londenaren overigens het taupe gekleurde Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt!  Omdat de Londense voetbalclub vorig seizoen op de achtste plek in de competitie eindigde, speelt het geen Europees voetbal. Eerder presenteerden Nike en Tottenham Hotspur al het thuisshirt.

Retro, iriserend en Instagram! 

Het Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door verschillende Tottenham Hotspur voetbalshirts uit het verleden. Het voetbalshirt is donkerblauw met paarse details. De zijkanten van de mouwen bevatten een paars vlak en deze kleur komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de driehoek onder de kraag. Het voetbalshirt bevat een blauwe polokraag en ook een andere band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Het meest opvallende aan het Tottenham Hotspur uitshirt zijn de logo's van Nike en Tottenham Hotspur op de rechter- en linkerborst. Dit betreffen iriserende logo's. Wanneer er licht op deze logo's schijnt, komen verschillende kleuren van de regenboog tevoorschijn. Eerder gebruikte Nike dit effect al op het FC Barcelona uitshirt 2021-2022 en de voetbalshirts van het vrouwenvoetbalelftal van Engeland vorig jaar. Een ander detail van het Tottenham Hotspur uitshirt is bijna niet zichtbaar. De voetbalshirts bevatten namelijk een speciaal patroon, die de fans kunnen scannen met behulp van Instragram Reels. Hiermee komt er een nieuwe filter voor Instagram beschikbaar die de fans kunnen gebruiken.

Hoofdsponsor AIA staat in het paars op het midden van het voetbalshirt en op de linkermouw prijkt het logo van subsponsor CINCH in het paars. In de nek op de achterkant van het uitshirt zijn de initialen van de club (THFC) in vier cirkels verwerkt.

Het Tottenham Hotspur uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met iriserende logo's van Nike en de club. De sokken zijn ook donkerblauw met aan de bovenkant een blauwe en paarse band.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Nike Dri Fit ADV. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts bevatten echter extra knit ventilatiezones, zijn lichter en vallen meer getailleerd
  • Onderdeel van het Nike Move To Zero programma: Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen.
  • Pasvorm: Authentic – SlimFit. Replica – Normaal.

Tottenham Hotspur uitshirt bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen. Dit zijn de prijzen van de nieuwe voetbalshirts

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 94,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (alleen voor volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 19,95

In deze winkels kun je de Tottenham Hotspur voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!
Nike.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >

Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024