Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024 van Nike is vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Londense voetbalclub met het motto ''A MODERN CLASSIC''.  In het tenue speelt het team van manager Ange Postecoglou de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het Tottenham Stadium gedurende het seizoen 2023-2024. Tottenham eindigde vorig seizoen op de achtste plek, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Nike is opnieuw de producent van de nieuwe voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van ''The Lilywhites'' en AIA is sinds medio 2014 de shirtsponsor. Check nu ook het Tottenham Hotspur uitshirt 2023-2024

Geïnspireerd door de muziek- en tv-industrie in Tottenham

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt is geïnspireerd door de levendige muziekindustrie in Londen N17 (de wijk Tottenham) en de tv-geschiedenis van het gebied. Het voetbalshirt is ook dit jaar weer overwegend wit en bevat een all-over print van cirkels, diagonale lijnen en andere geometrische vormen, die symbool staan voor de muziek- en tv-industrie in Tottenham. Het voetbalshirt werd dan ook gepresenteerd in het Alexandra Palace. Dit is de iconische locatie in Noord-Londen, van waaruit in 1936 de eerste televisie uitzending ter wereld werd gemaakt. Tijdens het evenement ventileerden clublegendes als Ledley King en Michael Dawosn, samen met rapper President T hun mening over het nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirt, hun passie voor de club en trots op Tottenham.

Qua template heeft het Tottenham Hotspur thuisshirt alle kenmerken van het nieuwste Nike Strike template. Dit betekent dat het tenue is uitgerust met een ronde hals. De ronde hals is wit en bevat daaronder een ronding. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en dit is ook de kleur van de logo's op de borst. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van Tottenham Hotspur. Hoofdsponsor AIA staat ook dit seizoen weer in het rood op het midden van het tenue en subsponsor Cinch in het paars op de linkermouw. Op de rechtermouw staan dit seizoen weer de verschillende competitiebadges. Een detail bevindt zich nog aan de binnenzijde van de hals. Hier staan drie donkerblauwe cirkels met daarin de initialen van de club: THFC.

Voor het eerst sinds het seizoen 2012-2013 is het Tottenham Hotspur tenue geheel wit. Dit betekent dat ook de voetbalbroekjes en de kousen wit zijn. Het voetbalbroekje bevat hetzelfde patroon als het voetbalshirt en op het short staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant een design van diagonale, donkerblauwe lijnen met de swoosh van Nike.

Technologieën

De Nike Tottenham Hotspur voetbalshirts 2023-2024 zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) de Nike Dri Fit ADV technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie en zijn in de stof (100% polyester) verwerkt. De authentic voetbalshirts bevatten extra knit zones op strategische plekken, voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze voetbalshirts zijn ook lichter en vallen meer getailleerd.

Bedrukking

Tijdens de wedstrijden in de Premier League dragen de spelers de officiële Premier League bedrukking op de voetbalshirts. Dit betreft het standaard lettertype met aan de onderkant van het rugnummer het Premier League logo. Op het Tottenham Hotspur thuisshirt is deze bedrukking navy blauw met een dunne, witte omranding. Tijdens de wedstrijden in de FA Cup en in Europa dragen de spelers van Tottenham Hotspur een custom made bedrukking op de tenues.

Tottenham Hotspur voetbalshirt bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen. Dit zijn de prijzen van de nieuwe tenues:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 94,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (alleen voor volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 19,95

In deze winkels kun je de Tottenham Hotspur voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024
Tottenham Hotspur thuisshirt 2023-2024