Roze Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Londense club. Dit betreft het trainingspak dat door de Spurs gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden in 2020-2021. Ook dit seizoen bestaat het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek en is Nike weer verantwoordelijk voor het design van alle trainingskleding en tenues van het keurkorps van Jose Mourinho. Sinds de zomer van 2017 is het Amerikaanse sportmerk namelijk de kledingsponsor van de Londenaren. De spelers dragen overigens ook een grijs Tottenham Hotspur trainingspak in de voorbereiding op de Europa League wedstrijden.

Roze Tottenham Hotspur trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het Tottenham Hotspur trainingspak heeft komend seizoen een opvallende kleur. Zowel de training top als de trainingsbroek bevatten namelijk zacht roze accenten. De body van de trainingstrui is geheel roze en deze kleur komt ook weer terug in de diagonale taping over de mouwen. Dit is één van de kenmerken van het nieuwe template dat Nike komend seizoen gebruikt voor de trainingspakken. Een ander kenmerk van dit template is de all-over print van golven over de mouwen. De mouwen van het Tottenham Hotspur 2020-2021 trainingspak zijn navy blauw. Hetzelfde geldt voor de logo's van Nike en de club op de borst. Verder hebben de training tops van Nike komend seizoen de gebruikelijke accenten. De top is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant weer duimgaten, zodat de training sweater van Tottenham Hotspur naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de trainingsweater is iets langer en dit biedt de spelers van de Londense club de optimale bescherming. Het trainingspak kun je ook combineren met een nieuw Tottenham Hotspur trainingsjack.

De trainingsbroek van het Tottenham Hotspur Nike trainingspak 2020-2021 heeft dezelfde kleuren als de trainingstrui. Op de trainingsbroek regeert echter de marine blauwe kleur. De broek is bijna geheel donkerblauw met uitzondering van de diagonale taping onder de knieën. Deze is roze en ook de logo's van de club en Nike op de zijkanten van de trainingsbroek zijn roze. Ook aan de features van de trainingsbroeken verandert Nike dit seizoen niets. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband en de zijkanten en de onderkant van de pijpen van de Tottenham Hotspur trainingsbroek bevatten enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek weer de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur Nike trainingspak voor 2020-2021.

Of dit ook echt het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2020-2021 wordt, weten we pas medio juni. Dan lanceren de Londense club en Nike namelijk de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts en trainingskleding.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het Tottenham Hotspur trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu collectie bestellen. De prijzen zijn hetzelfde gebleven. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140,152, 164, 176) zijn beide items € 54,95. Het pak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en voor kinderen € 99,95! 

Bestel dit nieuwe Tottenham trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel

of deze fanshop!

Tottenham Hotspur trainingstrui 2020-2021 Roze

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2020-2021